۷۴۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1577 عنوان نماز 91 بازدید | 8 پست سلام دوستان.اگه نسبت به نماز بی رغبت هستید این کارو انجام بدید انشاءالله جواب میگیرید:آیات۵۶تا۵۸ سوره ذاریات رو بنویسید و با خودتون نگه داریدو همینطور اگه سوره مومنون رو ۷ بار بخونید به نماز اشتیاق پیدا میکنید انشاءالله. 1399/01/18 | 09:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستشدل عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 20801 مرسییی🙏 حتما همین کارو میکنم لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
مهسا۰۰۰۰۰ عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 1750 من یکسال ونیمه نمازنمیخونم خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم امانمیرم سمتش نمیدونم چرا😢 نه توآنی که همانی ،،،نه من آنم که تودانی☺
۷۴۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1577 هدف از آفرینش ما عبادت خداست خدا خیلی دوسمون داره که ما رو مخاطب قرار داده
نفسم،مامانمه عضویت: 1398/03/27 تعداد پست: 10623 انشاءالله قرآن کمکت کنه نمازت رو هم بخونی برا کسی دیگه بنویسم میشه مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
talavakhorshid_com عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 458 چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی