2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی? موهای منم اصلا رشد نداره, پرپشت هس ولی تکون نخورده 

اره عزیزم بچه بودم مامانم برام میزد، نوک موهاتو روز چهارشنبه بزن هم برای رشد مو خوبه ( البته به روزش مربوط نمیشه ) هم از بلا ایمن میشی. خودتم میتونی تو گوگل سرچ کنی که چه روزایی برای کوتاهی مو و ناخن خوبه و چه روزایی بده علتشو هم نوشته

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
وای اره دستت دردنکنه چون موهای خودم خرماییه با حنا قرمز میشه 

من حنارو با بابونه (از عطاری میگیرم تو کتری میجوشونم ابشو از صافی رد میکنم ولرم ک شد حنارو خیس میکنم باهاش) دوتا زرده تخم مرغ میزنم دوتا قاشق یا قهوه یا پودر کاکائو واسه نرمی موهم یه کم ماست میریزم یه قاشقم روغن زیتون واسه اینکه قرمز نشه چون روغن خردل از ریزش جلوگیری میکنه میتونی روغن خردلم بزنی الان رنگ موهام خیلی خوب شده موهام موخوره داشت کوتاه کردم خیلیم وز و خشک شده بود. باید جوری خیس کنی حنارو ک ن خیلی سفت باشه ن خیلی شل ک بریزه بیاد بعدش زیر اجاق رو کم میکنی میزاری روش دم بکشه حنا خودش سبزه دم بکشه میشه قهوه ای اون موقع امادس فقد زیرشو کم کم کن ک لبه های ظرف نسوزه من شب میزارم سرم صبح میرم میشورم در ماه باید دوبار بزاری ینی هر ۱۵روز

ظرف مسی یا روحی باشه بهتره هر چقدرم بیشتر بمونه رو سرت بیشتر رنگ میده 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اره عزیزم بچه بودم مامانم برام میزد، نوک موهاتو روز چهارشنبه بزن هم برای رشد مو خوبه ( البته به روزش ...

موهامو پارسال با ماشین از ته زدم ,الانم یه ذره بلند شده همش نازک و موخوره,میخاستم بزنم دوباره,ن رشد میکنه ن حرکتی دیونم کرد , 

جدی? موهای منم اصلا رشد نداره, پرپشت هس ولی تکون نخورده 

نوکشو یه قیچی بزن حتما  سبک سنگینی دستم خیلی تاثیر داره بعضیا دستشون سبکه کوتاه ک میکنن موها زود رشد میکنه  بعضیام برعکس 

من حنارو با بابونه (از عطاری میگیرم تو کتری میجوشونم ابشو از صافی رد میکنم ولرم ک شد حنارو خیس میکنم ...

چقدر جالب که حنارو دم میکنی عزیزم مرسی از اطلاعاتت 😍

چقدر جالب که حنارو دم میکنی عزیزم مرسی از اطلاعاتت 😍

تو دم نمیکنی مگه حنارو باید بزاری مثه چایی دم بکشه😑 خواهش میکنم😘😘

چهارشنبه هر هفته؟تاثیر داره تو رشد؟

نه عزیزم گفتم که رشدش به روزش مربوط نمیشه اینکه نوک مو رو هر ماه بزنی اون برای رشد مو خوبه ضمن اینکه اون شخصی که مو رو میزنه دستش سبک باشه یا سنگین بی تاثیر نیست

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
باشه, حالا یه جا خاهرم گف میرم پیشش,برا موخوره هات کجا چیکار کردی?

هیچی همه موهامو زدم😕 الان تا سرشونمه دوماه شروع کردم به حنا گذاشتن میگن خوبه واسه موخوره توام بزار حتما درست میشه 

من هر کاری کردم نرفت ک نرفت  اخر رفتم تا جایی ک موخوره گرفته بود کوتاه کردم خیلی سوختم ولی چاره ای نداشتم دیگه

هیچی همه موهامو زدم😕 الان تا سرشونمه دوماه شروع کردم به حنا گذاشتن میگن خوبه واسه موخوره توام بزار ...

اره منم زدم , بعضی وقتا فک میکنم باید دو هفته یه بار برم حموم,شاید موخورهاش برا حموم زیادی هس ک میرم, چون خاهرم و مامانم دیر ب دیر میرن اما موخوره ندارن 

اره منم زدم , بعضی وقتا فک میکنم باید دو هفته یه بار برم حموم,شاید موخورهاش برا حموم زیادی هس ک میرم ...

ن بع حموم نیس موهات ضعیف شدن از ریشه هر ۱۵روز یع بار حنا بزار سرت ولی قبلش موخوره هاتو بزن چون از رشد موهات جلوگیری میکنه درمانش همون کوتاهی من هرکاری کردم نرفت ک نرفت اخر رفتم کوتاه کردم دیگع گفتم به جهنم  خیلی وز  و خشک شدن