2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم این مدل سیگارو فک کنم قدیمی باشن من دنبال چیزای قدیمی ام

درخدمت هستم چیزی خواستین اطلاع بدین

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
من ندیدم این مدل سیگارو فک کنم قدیمی باشن من دنبال چیزای قدیمی ام

اخه برا دختر سیگار برگ؟ زش نیس؟ من داداشتم تو کلکسیونش ب زور فقط یه فندک گرف مامانم عمرا بزاره اینجوری چن تا سیگار برگ بخره. البته چاقوی خوشگل هم خرید.

پسرن دیگه معمولا دوس دارن تو یه سنی از این جور چیزا داشته باشن احساس شاخی میکنن. من داداشتم 17 سالشه و  مطمعنم استارتر هم سنش همین حدوداست

کاربری چهارم ام😩
اینارو از کجا میشه گیر اورد اصلش منظورمه

بنده این وسایلو از طرفه شخصی میارم جاهای دیگه نمی‌دونم میارن مشابهش یا ن

اخه برا دختر سیگار برگ؟ زش نیس؟ من داداشتم تو کلکسیونش ب زور فقط یه فندک گرف مامانم عمرا بزاره اینجو ...

من واسه خودم نمیخوام

همسرم یه ویترین داره ک توش چیزای قدیمی نگه میداره

میخوام بخرم هدیه بدم بهش

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

قشنگه فقط شلوغه 

یکمم ادیت میخواد 

نور یکم کم شه بهتره

زیر سیگاری هم بردارید

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

اخه برا دختر سیگار برگ؟ زش نیس؟ من داداشتم تو کلکسیونش ب زور فقط ،یه فندک گرف مامانم عمرا بزاره اینجو ...

من ۲۲ سالمه و اینکه شاخ بودن ن تک بودن درسته 

من واسه خودم نمیخوام همسرم یه ویترین داره ک توش چیزای قدیمی نگه میداره میخوام بخرم هدیه بدم بهش

بخدا اصلش قشنگ تو بدلیجات فروشی و اینا ک لوازم ولنتاین میفروشن هس. مخصوصا روز مزد از اینا زیاد میارن.

استارتر یه چیزی میگه! تو باور نکن. 😏😏😏

کاربری چهارم ام😩