2777
2789
هر مکتب و تئوری نقطه ی قوت و ضعف داره... خوبه که نقاط قوتش رو برداری و ضعف هاش رو قوی کنی ...ما متاس ...

صدرصد درسته خوشحال خودم و کسانی ک دوستشون دارم راه درست رو میریم

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملکه ی انگلیس ی عجوزس ک خودش زمانی طرفدار هیتلر بود ولی وقتی ورق برگشت از هیتلر خودشو کنار کشید  ...

یکم از تاریخ المان بیاید بیرون

همین عجوزه انگلیس رو تبدیل کرده به یکی از عبر قدرتای جهان

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
نمیدونم چرا شما مردا اینقدر اعتماد به نفس دارید زن هبچ نیازی به هدایت و حمایت هیچ مردی نداره  ...

من ب خانومها احترام میزارم ولی شما ب مردا بی احترامی میکنید شما مردهارو ب چشم برده میبینین ک فقط برای ادامه‌ی نسل هستن

با اینهمه مدرک؟

ب تازگی مشخص شد ک چقدر از عکسا ساختگی بوده ک حتی تو چند مجله در آلمان پخش شد جلوشو گرفتن چقدر شما ساده ای

من برای شما به عنوان یه انسان بهترین ارزوها رو میکنم و به شما شب بخیر میگم... پاینده باشید 👍

مچکرم و همچنین برای شما شب خوش

ب تازگی مشخص شد ک چقدر از عکسا ساختگی بوده ک حتی تو چند مجله در آلمان پخش شد جلوشو گرفتن چقدر شما سا ...

ساده بودن تو این دنیا خیلی سخت تر از نبودنشه😊😉

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
ملکه ی انگلیس ی عجوزس ک خودش زمانی طرفدار هیتلر بود ولی وقتی ورق برگشت از هیتلر خودشو کنار کشید  ...

بعدم این سیاسته

شماهم کفتید که هیتلر برای ایران سود داشته

یکم به جای تاریخ المان برید روزنامه های دوران جنگ جهانی رو بخونید که بعضیا انقدر در اثر جنگ گرسنه بودن که ادم خاری میکردند

هیتلر به نظرم هیچ چیز جز یه حیوون خود خواه عقده ای نبودخ اصلا میدونید هیتلر از سر عقده میجنگید؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
یکم از تاریخ المان بیاید بیرون همین عجوزه انگلیس رو تبدیل کرده به یکی از عبر قدرتای جهان

عجوزه ی انگلیس فقط ی نماد ملیه برای بریتانیا وگرنه عملا با ی کسیه برنج گوشه ی اتاق فرقی نداره

بعدم این سیاسته شماهم کفتید که هیتلر برای ایران سود داشته یکم به جای تاریخ المان برید روزنامه های ...

درسته قحطی شمایی ک طرفه انگلستان رو میگیری باعث قحطی در ایران شد چون این حیوونا ایرانه عزیزمونو اشغال کردن و اموال و غلات مردم ایران رو ب سرقت بردند ک درسته هم نو خواری هم رخ داد هیتلر سر چ عقده ای میجنگیده؟؟؟؟

عجوزه ی انگلیس فقط ی نماد ملیه برای بریتانیا وگرنه عملا با ی کسیه برنج گوشه ی اتاق فرقی نداره

اون حداقل باعث نرگ و میر نشده هیتلر چی؟؟؟؟