2777
2789
فمنیسم؟ البته قرار گرفتن خانومها در حکومت‌ها خیلی لازمه اما ب یک راهنمای اصلی مثله پیشوا نیازه مثلا ...

منظورتون از راهنما ی مرده؟؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به چیزی که هستم افتخار میکنم... یعنی سعی میکنم چیزی باشم که بتونم بهش افتخار بکنم... گیرم پدر تو ...

حاصل اگه خوب باشه برا آیندگان اعتباره

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
چرا میگین روسای کثیف به خدا هیچ انسانی کثیف نیست الا اونی که به بقیه میگه کثیف این حرف شما هیچ ف ...

هیتلر حداقلش برای ملت ما خوب بود ی نظم نوین داد شما می‌دونی ک هنگام تسخیر برلین سال آخر جنگ همین روسها ب دومیلیون زن آلمانی از ۳ سال تا ۷۰ سال تجاوز کردند اونم ب هرنفر بیش از ۷۰ بار ک باعث مرگشون میشد الآنم میگم کثیف یا ب اصطلاح آلمان ها untermench

حتما در چ ارتباطه؟

ی تراژدیه ک با تاریخ و جنگ جهانی دوم قاطی شده

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
امیدوارم اینطور باشه که اگه باشه یعنی شما خودت هم فاضل هستی و نه فقط نیاکانت

بعله همینطوره من ب شخصه و اطرافیانم انسانیتو در وهله ی اول الگو قرار دادیم و بعد روش زندگی ب سبک درست من حتی با دختری هم ک الان در ارتباط هستم ایشون خودش از طرفداران دو آتیشه ی رایش سوم هستن

ی تراژدیه ک با تاریخ و جنگ جهانی دوم قاطی شده

چشم حتما میبینم مرسی ک گفتین شماهم فیلم fall down رو ببین در مورده پیشوا در روزای آخره جنگه

البته مرد تا مرد شخصی مثل پیشوا

به نظرم مردا هیچ سودی برای جامعه ندارن

کشورا رو باهم مقایسه کنید

انگلیس ملکه داره 

ایران رهبر مرد

کدوم بهتر اداره میکنن کشورو

بدون زن هیچ نسلی ادامه نداره

شما تو جامعه ی مرد داشته باش صد تا زن نسل ها ادامه پیدا میکنه

حالا یه زن داشته باش 10000000000000000000000000000 تا مرد

فقط یه بچه به دنیا میاد و به نظرم برای ادامه ی دنیا فقط ی مرد نیازه و 10000000000000000000000000000000000 تا زن

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

شما که اینقدر طرفدار هیتلرید نظرتون راجب به هلوکاست چیه؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بعله همینطوره من ب شخصه و اطرافیانم انسانیتو در وهله ی اول الگو قرار دادیم و بعد روش زندگی ب سبک درس ...

هر مکتب و تئوری نقطه ی قوت و ضعف داره... خوبه که نقاط قوتش رو برداری و ضعف هاش رو قوی کنی ...ما متاسفانه جامعه خرافه زده ای هستیم، نیاز نیست کوچه به کوچه بگردی و امار بگیری، یه چرخ تو همین سایت بزنی، به عنوان جامعه ی اماری خیلی چیزا برات هویدا میشه!

کیمیاگر شده ام ...
به نظرم مردا هیچ سودی برای جامعه ندارن کشورا رو باهم مقایسه کنید انگلیس ملکه داره  ایران رهب ...

ملکه ی انگلیس ی عجوزس ک خودش زمانی طرفدار هیتلر بود ولی وقتی ورق برگشت از هیتلر خودشو کنار کشید 

البته مرد تا مرد شخصی مثل پیشوا

نمیدونم چرا شما مردا اینقدر اعتماد به نفس دارید

زن هبچ نیازی به هدایت و حمایت هیچ مردی نداره 

بخدا هیچ مردی برای جامعه هیچ سودی جز ادامه ی نسل نداره