2777
2789
ن نمیشه برگشت اما قرار نیست هرکی کارایی رو الان بکنه ک شأن ادمی رو پایین بیاره ماهم پیش قدم شیم  ...

خب اره ولی شما اصلا اطلاعاتی درمورد اریایی ها دارید

همین کوروش از نسل اریایی ها که همه به بهترین پادشاه میشناسنش میدونستید چه شکلی حکومت هخامنشیان رو تاسیس کرد؟؟

پدر زنشو کشت

داریوش میدونستید وقتی برای جنگ پول کافی نداشت ولی یک نفر از طبقه ی عامه ی مردم خواست پول جنگو بده ولی در ازاش پسرش معلم بشه (که اون موقع معلمی جزو طبقهی اشرافبود) ولی داریوش عادل بله همین داریوش عادل قبول نکرد

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
حتما مطالعه کن دوست عزیز اینو میدونستین در جنگ جهانی اول هیتلر یک سرباز عادی بوده؟

اینو تو ویکی پدیا هم نوشته  

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این میشه همون چیزی که من گفتم، هر انسانی خودش میتونه سرسلسله ی یه نژاد پاک باشه، 👍 حتی نیاز ...

البته اسمو رسم از اولویتاس اینو یادتون باشه آدم باید ب چیزی ک بوده افتخار کنه

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
نه شما بهتره به بار دیگه پست های من رو بخونین، من نکفتم استارتر اریایی هست یا نیست، گفتم این مملکت ک ...

منم دقیقا همینو میگم 

میگم به نظر من نژاد الان اونقدر اهمیت نداره

اینکه تو ی کشوری زندگی کنی که مهد اون نژاده تو رو به اون نژاد معرفی میکنه 

ینی از نژاد مغول هام که باشی وقتی تو ایران که کشور آریاییه زندگی کنی یه آریایی شناخته میشی 

دیگه واضح تر از این نمی تونم بگم امیدوارم منظورمو فهمیده باشی😣

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خب اره ولی شما اصلا اطلاعاتی درمورد اریایی ها دارید همین کوروش از نسل اریایی ها که همه به بهترین پا ...

هیچ انسانی کامل نیست درست ولی جهان الانو با اندیشه ی نازیسم میشه نظم داد؟شما یهودی؟

حتما مطالعه کن دوست عزیز اینو میدونستین در جنگ جهانی اول هیتلر یک سرباز عادی بوده؟

نه من فقط میدونستم که میخواسته نقاش بشه و آخرش هم با معشوقش خودکشی کرده😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
خب اره ولی شما اصلا اطلاعاتی درمورد اریایی ها دارید همین کوروش از نسل اریایی ها که همه به بهترین پا ...

پس اریایی ها هم همچین گل و بلبل نیستن

اینو تو ویکی پدیا هم نوشته    

چون هیچ جنبه ای برای طرفداری از هیتلر نیس برا همینم تو ویکی پدیا هست

منم دقیقا همینو میگم  میگم به نظر من نژاد الان اونقدر اهمیت نداره اینکه تو ی کشوری زندگی کنی ...

اهان شما منظورت اینه که ما رو به اسم نیاکانمون میشناسن، خب این اصلا ربطی به نژاد نداره... ما ایرونی هستیم فقط از نظر من... حرف استارتر راجع به نزاد اریایی و پاک بودنش بود بیشتر من هم پست هام بیشتر راجع به اون موضوع بود... به اینکه بقبه به من چی میگن کلا زیاد اهمیت نمیدم، چون خودم میدونم چی هستم... بله البته اگه جنگ بشه چیزی که میگین درسته ولی کلا موضوع صحبت من نبود، مرسی

کیمیاگر شده ام ...
نه من فقط میدونستم که میخواسته نقاش بشه و آخرش هم با معشوقش خودکشی کرده😅

بله تست داده بود تو ی آکادمی در اتریش ک رد شد و اینکه باهمسرشون اوا براون در ۳۰ آوریل در بانکر خودکشی کردند ک ب دسته روسای کثیف نیوفتن

هیچ انسانی کامل نیست درست ولی جهان الانو با اندیشه ی نازیسم میشه نظم داد؟شما یهودی؟

خیر

از نظر من جهان فقط با عقیده ی فمنیسم نظم میگیره....

بله تست داده بود تو ی آکادمی در اتریش ک رد شد و اینکه باهمسرشون اوا براون در ۳۰ آوریل در بانکر خودکش ...

پیشنهاد میکنم فیلم یکشنبه غم انگیز رو ببینید

البته اسمو رسم از اولویتاس اینو یادتون باشه آدم باید ب چیزی ک بوده افتخار کنه

من به چیزی که هستم افتخار میکنم... یعنی سعی میکنم چیزی باشم که بتونم بهش افتخار بکنم...

گیرم پدر تو بود فاضل.... از فضل پدر تو را چه حاصل؟

کیمیاگر شده ام ...
خیر از نظر من جهان فقط با عقیده ی فمنیسم نظم میگیره....

فمنیسم؟ البته قرار گرفتن خانومها در حکومت‌ها خیلی لازمه اما ب یک راهنمای اصلی مثله پیشوا نیازه مثلا اون عجوزه مرکل صدراعظم آلمان ی انسان غیر آلمانی پسته ک فقط فکره منافعه خودشو ن ملت المان

بله تست داده بود تو ی آکادمی در اتریش ک رد شد و اینکه باهمسرشون اوا براون در ۳۰ آوریل در بانکر خودکش ...

چرا میگین روسای کثیف به خدا هیچ انسانی کثیف نیست الا اونی که به بقیه میگه کثیف

این حرف شما هیچ فرقی با برده داریه امریکایی ها نداره

و چرا انقدر از هیتلر دفاع میکنید ؟؟

اگر یک نفر انسان خوبی بود انقدر منفور نبود