2777
2789
موضوع صحبت من اصلا با توضیح شما نمیخونه! پس بی خیال 😁

اگر یکم فک کنین میبینین که میخونه😊

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما چ کتابایی رو در این باره خوندین؟

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
اندیشه ی من نازیسمه و زندگی کردن ب سبک ی فرد اصیل آریایی 

ادم هیچ وقت نمیتونه به 7000 سال پیش برگرده و مثل اونا زندگی کنه

شما چه دینی دارید؟؟

بیایید با دفاع از حق خود و قدر خود را دانستن حق از دست رفته ی خود را بر گردونیم....                                                                                                                 مردم تمام تبعیض های جنسی خودشونو با یه کلمه ثابت میکنن سنت و دین در صورتی که تو هیچ سنت و یا دینی درمورد اینکه حقوق مرد از زن بیشتره صحبت نشده            (چیماندا انگوزی ادیشی)
هر کی هستی انسان باش کاریم به ایرانی بودن یا اریایی بودن و چیزای دیگه نداشته باش یهودی، مسلمان، شی ...

اول انسانیت صدرصد

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است
بله از نام کاربریتون مشخصه، بسیار هم خوب، موفق باشید 👍

شما هم موفق باشی دوست آریایی امیدوارم ب بهترین درجات از زندگی برسین

اگر یکم فک کنین میبینین که میخونه😊

نه شما بهتره به بار دیگه پست های من رو بخونین، من نکفتم استارتر اریایی هست یا نیست، گفتم این مملکت کلا اگر هم قبلا بوده الان دیگه نژادش اریایی نیست... درختها رو دیدین پیوند میزنن؟؟؟ ما همون پیوندی ها هستیم و متاسفانه پیوندهای خوبی هم نخوردیم! امیدوارم واضح گفته باشم 😄

کیمیاگر شده ام ...
ادم هیچ وقت نمیتونه به 7000 سال پیش برگرده و مثل اونا زندگی کنه شما چه دینی دارید؟؟

ن نمیشه برگشت اما قرار نیست هرکی کارایی رو الان بکنه ک شأن ادمی رو پایین بیاره ماهم پیش قدم شیم 

ضهور و سقوط رایش سوم،نبرد من،دیوانگان تاریخ،و...

برای شروع؟

من میخواستم کتاب جنگ جهانی اول و دوم رو بخونم

نه شما بهتره به بار دیگه پست های من رو بخونین، من نکفتم استارتر اریایی هست یا نیست، گفتم این مملکت ک ...

حداقل خودمون درست زندگی کنیم مثل گذشتگان

برای شروع؟ من میخواستم کتاب جنگ جهانی اول و دوم رو بخونم

حتما مطالعه کن دوست عزیز اینو میدونستین در جنگ جهانی اول هیتلر یک سرباز عادی بوده؟

حداقل خودمون درست زندگی کنیم مثل گذشتگان

خب این میشه همون چیزی که من گفتم، هر انسانی خودش میتونه سرسلسله ی یه نژاد پاک باشه، 👍 حتی نیاز به اسم هم نداره 

کیمیاگر شده ام ...