2777
2789
عنوان

توهین

157 بازدید | 7 پست

اینجا انگار توهین کردنو بی احترامی کردن باب شده رو حساب اینکه همدیگرو نمیشناسیم و فقط ی نوشته اس هرچی بذهتون میاد تایپ نکنید بفرستید فک نکنید خودتون عقل کلید بقیه هیچی نمیدونن حالا چون اینجا نظر سنجی میشه جنبه داشته باشید هر صفتی که مناسب نیست و بکار نبرید طرف گناه نکرده اینجا نظر میپرسه بعدم ک میگی چرا اینجوری میگی میگن نمیخوای نظر نگیر😒

خلاصه که شعور شعور شعور 

حالا باز بیایید فحش بدید

قبلنا بهتر بود فقط متاسف می شدن برا هم الان دیگه خیلی رک شدن بعضی کاربرا :)))

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا فحش دادن نی نی یارو تگ کن یابگوبهش. 

فقط فحش بی احترامی کردن کمتراز فحش نیست والا مثلا طرفف امده میگه ما حیون که نیستیم فلان کارو کنیم انسانیت داشته باش

حالا اینش خوبه متنفرم از کسایی ک موضوع بحثو نمیدونن نظرات بقیه رو نخوندن میان پست ادمو ریپ میکنن درس اخلاق میدن و میجنگن 

بنظر من اینا خودشون بی فرهنگا و بی شعورای سایتن

بی_شعور_نباشیم#  

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
حالا اینش خوبه متنفرم از کسایی ک موضوع بحثو نمیدونن نظرات بقیه رو نخوندن میان پست ادمو ریپ میکنن درس ...

دقیقا یکی از تاپیکام اینجوری بود هرکی میومد از اول نمیخوند ی تیکه رو مبخوند ریپلای و توهیـــــــن انقدر بی فرهنگن بعضیا ک حد نداره 

دقیقا یکی از تاپیکام اینجوری بود هرکی میومد از اول نمیخوند ی تیکه رو مبخوند ریپلای و توهیـــــــن ان ...

جالب اونجاس خودشونو عقل کل و با شخصیت و بافرهنگ و مودب میدونن.فقط خدا از دل دور و بری هاشون خبر داره با این فضول خانم ها

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤