ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شب میزنم صبح میشورم تا الانم برای من عالی بوده ینی من ابروهام افتضاح بود وبرای مو نارگیل با یک قاشق سرکه میزنم ریزشش کم شد وبعدا اصلا نمیریخت وبرای رشد وشوره هم عالییی سرچ کنی میاد خعلی هم خوبه برامن ک خیلی تاثیر داشت اما هرشب میزدم وموهامو شب میزنم صبح میشورم چند مدت زدم موهام که کلی فرق کرد ابروهامم هنوز کرچک میزنم خیلی وقته والان خوب شده اما بازم میزنم
شب میزنم صبح میشورم تا الانم برای من عالی بوده ینی من ابروهام افتضاح بود وبرای مو نارگیل با یک قاشق ...
مرسی عزیزم
به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هرجا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم. گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند. و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشدجون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
فداتم نترس بزن خوبه فقط مرتب بزنی و سریع ول نکنی واقعا خوبه از هر چی گفتن تا حالا من امتحان کردم از سیر وسریتا تا هرچی فک کنی اما همین کرچک برای ابرو ومژه زدی بعد یک ساعتی بشور چون برا مژه چشم رو میسوزنه واذیت میشی اما ابرو شب بزار صب بشور اولش منم میریخت اما نترس خوب میشه و برای مو من نارگیل وسرکه میزنم مخصوصا برا موهای رنگ شده عالیه عالی نرم ورشدش خیلی سریع میشه من خودم امتحان کردم الانم مرتب میزنم با اینکه ابروهام خوب شده اما بازهم میزنم برا تقویت بشه
فداتم خاهر مطمئن باش نتیجه میگیری بزن من داروگیاهی دوستم کار میکردم خودش هم همینو گفت اما از وقتی نرفتم وهمه چیزو امتحان کردم بعد پشیمون شدم چرا از اول ب حرفش گوش ندادم
فداتم خاهر مطمئن باش نتیجه میگیری بزن من داروگیاهی دوستم کار میکردم خودش هم همینو گفت اما از وقتی نر ...
موهامو دکلره کردم روز عروسیم بیچارم کرد آرایشگرم. انقد لامصب مشکیه موهام رنگ نمیگرفت. ریزش داشتم شدیییید تا حدود پونزده بیست سانت پایینتر از کمرم بودن آخخخخ که نگم برات. هرچی دکتر رفتم فقط هزینه بیخود. مجبور شدم کوتاه کنم دو سانتی شد
به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هرجا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم. گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند. و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشدجون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
ببخشید خواهری میشه توضیح بدین چجوری استفاده می کنین نارگیل وبا سرکه برای مو؟ بعد مو بوی سرکه نمی گی ...
بله خاهرچشم اگه اول سرکه بزنی اندازه حجم موهات بعد نارگیل ی کم ماشاژ بدی اگه ن من مخلوط میکردم روغن نارگیل وسرکه رو شب میزدم وباز میزاشتم اگه ببندی هم مشکلی نداره بعد صبحش بشور با شامپو حالا هرشامپویی ک میزنی وبه موهات میفته مشکلی نداره من بعضی وقتها حوصله ندارم حموم کنم فقط سرمو میشورم باشامپو وباز شبش دوباره بزن فقط اگه هفته اول چهار بار درهفته بعد به مرور کم میکنی ولی من هرشب یک ماه ونیم زدم با اینکه تبلی میکردم میدادم شوهرم ماشاژ میداد حدود ۷.۸دقیقه بعد تازه موهامو رنگ کرده بودم رفتم ارایشگا گفت چیزی استفاده کردی یا رشد موهات انقد سریعه خیلی برای من سریع شد ورشدش وریزشش وحتی اگه شوره باشه فقط میگم باید مرتب بزنی مثلا ابجیم گف ماهی یکبار زدم چرا چیزی نشد گفتم خسته نباشی درسته یک کم حوصله میخاد اما بعدش میبینی وذوق میکنی می ارزه به خستگیش امتحان کنین متوجه میشین البته اگه دوست دارین واینم بگم برا ریزش جنسینگ شامپوشو گرفتم اما فایده نداشت که نداشت ببخش طولانی شد عزیزم