2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...

119 بازدید | 20 پست

دخترم یک سال و نیمشه...از ۸ ماهگی وزن نگرفت لاغر لاغر شده...خیلی خوب بود قبلش ولی الان هیچیش نمونده...بمیرم سنگ کلیم داشت ک تازه دوماهه فهمیدیم و دیگ بعد سنگ شکنشم اب شد...خیلی داغونم...حرف بقیه تو فامیل و خونواده ها..هنوزم راه نیفتاده خیلی نگرانشم...از مبل و میز میره بالا ولی هنوز راه نیفتاده...خلاصه داغونم..

عزیزم بچه ها هرکدوم ویژگی خاص خودشونو دارن مقایسه نکن ....من همسرم تا ۴سالگی نمیتونسته حرف بزنه.همه فکر میکردن مشکل داره ولی هیچیزش نبود.یهو زبون باز میکنه.... صبر داشته باش تو مهدم بچه های زیادی داشتم تو این چندسال که دیر راه افتادن یا دیر حرف زدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش غذاهای مقوی بده 

حریره بادوم و ...

مامانم یه کیسه تمیز پارچه ای کوچولو دوخته بود 

توش برنج میریختیم برای وعده غذای بچه 

اون کیسه رو مینداختیم تو خورشت با آب خورش میپخت و حسابی قوت داشت 

آب کله پاچه هم خیلی خوبه 

سوپ براش میپزی توش آب قلم بریز

امشب دخترم که چهار سالش نشده گفت دیگه رو تختم می خوابم و رفت تو اتاقش خوابید فهمیدم دیگه بزرگ شده و تنها شدم دو ساعته دارم فقط گریه می کنم آخه شبا دستشو می گرفتم همیشه

In God we trust
غذا نمیخوره...اینم داغونم کرده

آخ پس همون.....

ببرش دکتر بهش شاید داروی اشتها آوری چیزی بده 

من ک ب داداشم هر بار مامانم شربت مولتی ویتامین میده هرچی ب این بچه غذا بدیم سیر نمیشه 

خیلی هم شیطون و بیقرار میشه 

دختر من تازه یک سال و نیمگی یاد گرفت از زمین بلند شه غصه نخور

ایشالله اخه شانس من بچه خواهر شوهرمم هست دوماه کوچیکر اما ماشالله تپل و زودم راه افتاد...همه حتی خودم هی تو ذهنم مقایسه میکنم...

خیر سرم دکترم بردمش...اهن دادو زینگ...تاثیر نداشته تاحالا که..

چی بگم والا ...بعضی بچه ها همین طوری هستن 

شاید ژنتیکیه 

دختر بچه هر چی ظریف تر بهتر زیاد غصه نخور خداروشکر کن سالمه

ایشالله...خدا از دهنت بشنوه...

نگران نباش... دکتر که از بیماری چیزی حرف نزده ،زده؟؟؟؟ این خونواده ها هستن که همش برچسب منفی میزنن به بچه ها...سعی کن اهمیت ندی.قوی باش با اونایی که حرف الکی میزنن یه مدت رفت و امد نکن. برو مطالعه کن و پیگیر باش چیکار کنی که  شرایط مساعدتر بشه😄هرچند بنظر من دیر راه افتادن طبیعیه و اصلا جای نگرانی نیست.۸سالی هست که هرساله ۳۰تا بچه زیردستم بودن و دیدمشون.