2777
2789

سلام میشه بگین بچاون چند وقتشه و چه کارایی میتونه انجام بده؟؟ دختر من 21 ماهشه هنوز صحبت نمیکنه غذاهم خیلی خوب نمیخوره ینی همش در حال غذا جدا درست کردنم واسش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من از 6 ماهگی غذای کمکی را شروع کرد. از 5 ماهگی مامان و بابا میگفت الان 2 سالشه پسرم 10 ماهشه چند تا جمله بلده. غذا هم میخوره

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.

پسر من كلمه ميگه ٢٠ ماه اس

غذاشم خيلي معمولي

با كارتون و بازي ميخوره

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

دختر من ٢٥ ماهش هست ، ٢١ ماهگي كلمه زياد ميگفت ولي جمله خيلي نميگفت ولي از ٢٣ ماهگي به بعد كم كم جمله و گفت و ٢ سالش كه تمام شد كامل صحبت ميكرد . غذا هم خدا رو شكر خوب ميخورد از همون اول . ولي بچه ها با هم فرق دارن پسرم كه الان ٩ ماهش هست هم حركاتش كند تر هست به نسبت دخترم و هم غذا بدتر ميخوره بايد كاملا گرسنه باشه تا بخوره .

بله فرزندان شما مانند عیسی مسيح در گهواره سخن مي گفتن

شما میخوای باور نکن. به هرحال بچه ها با هم فرق دارند

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
دختر منم حدود 2سالشه در حد کلمه بیشتر تا جمله.دوکلمه ای تعداد کم میگه.ولی دیگه متوجه همه چی میشه.غذا ...

آخه غذای خودمونو اگه بخام بدم در حد دوقاشق اینا میخوره ولی باز غذای جدا ک درست میکنم یکم بیشتر میخوره خیلی روی وزنش حساسم دارم خودمو دیونه میکنم 

بچه من دوسالگی کامل صحبت میکرد 

دستشوییشومیگفت وازپوشک گرفتم 

نقاشی میکشیدم رنگ میکرد(هشل هف البته)

چشم چشم دوابرومیکشید درحدخودش 

رنگارم چندتابلدبود

۲تاشعرکوتاه روهم میخوند 

ازدفترخاطراتش نگاه کردم یاداون روزاافتادم

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
آخه غذای خودمونو اگه بخام بدم در حد دوقاشق اینا میخوره ولی باز غذای جدا ک درست میکنم یکم بیشتر میخور ...

جدادرست کن 

منم جدادرس میکنم مقوی ترباشه 

چون به شدت بدغداس 

مثلاماشام کتلت خوردیمواین نخورد 

براش کباب کردم

حداقل کم میخوره مقوبی باشه

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  

نازنین بچه اتون رو با هیچ بچه ی دیگه ای مقایسه نکنید..بچهه‍، و ها با هم تفاوت های بسیاری دارند..حتی دو فرزند در یک خانواده.

اما یک مورد مهم رو بهتون میگم:

بچه ها از یک سالگی میتونند غذای سفره رو بخورند. تحت هیچ شرایطی براش غذای جداگانه درست نکنید. بهش بگید غذامون که تموم شد سفره رو جمع میکنیم و حتما این مار رو بکنید..و تا وعده ی بعدی دیگه بهش غذا ندادید. 🙏🙏