zahra_azeze مدیر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 عنوان نامزدم | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست چه جوری از راه دور اونو شیفته خودم بکنم که نتونه بدون من یه لحضه تحمل کن الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله 1399/01/18 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_azeze مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 یقه اسکی قرمز بپوش بهش بگو اگر گفتی زیرش چیه والاع چه سوالاتی میپرسیدا بزار هیولا به ز ... وایی اخه خودم خیلی دوسش دارم و بهش توجه میکنم اما اون گوش نمیده از راه دور سربالا جوابمو میده الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
manely_s عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 1596 وایی اخه خودم خیلی دوسش دارم و بهش توجه میکنم اما اون گوش نمیده از راه دور سربالا جوابمو میده ی اسکرین بزار خودم راهنماییت میکنم
zahra_azeze مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 [QUOTE=131394601]ارتباط تصویری داشته باش یه خورده هنربه خرجبده یا.....چت داشته باش[/QUOTE مرسی اما همه این راهارو رفتم الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
zahra_azeze مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 ی اسکرین بزار خودم راهنماییت میکنم از چی اسکرین بزارم الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
nargesgoliiiii عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 922 همون که گفتم زیر لباست چیز میز قایم کن کنجکاو میشه هی میاد نزدیکتر یهو دیدی دم خونتونه . نزدیکم که مشکلی نداری دیگه . به هیولا سلام برسون .
manely_s عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 1596 از چی اسکرین بزارم اسکرین پیام ببینم در چ حدی هیولاست شاید تو خیال میکنی
zahra_azeze مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 همون که گفتم زیر لباست چیز میز قایم کن کنجکاو میشه هی میاد نزدیکتر یهو دیدی دم خونتونه . نزدی ... حالا انقدرا هم بد نیستا الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
یک_عدد_ژلوفن عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 3352 کدوم دیوار سایت اگ سرم رو بزنم بیشتر درد داره؟؟؟ تو کدوم دیوار سرمو بکوبم مرگم طبیعی جلوه کنه؟هان؟😫😫 نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔
manely_s عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 1596 تو کدوم دیوار سرمو بکوبم مرگم طبیعی جلوه کنه؟هان؟😫😫 من دارم میگردم... دیوار هست اما سفت نیست ک کشنده باشه
zahra_azeze مدیر استارتر عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 82 میزنم رو عکسه اما نمیاد الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله الله
یک_عدد_ژلوفن عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 3352 من دارم میگردم... دیوار هست اما سفت نیست ک کشنده باشه خب پیدا کردی ب منم بوگو😘😁 نصف مردم دنیا شب که میشه فکر می کنن دلتنگن💔