2777
2789
عنوان

عجایب😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 115 پست
😂 وای آدم آب میشه  یبارم یه معلم داشتم بنده خدا داشت جلوم راه می‌رفت تپلغ تپلغ شد خودشو جم ک ...

واای دختر اینو گفتی معلم ریاضیه ماهم یه بار از رو پله ها افتاد بعد مدرسه ی ماهم یه جوری بود که پایینه پله ها راهرو بود به طرفین. این بنده خدا شپلق از پله ها افتاد بعد مدیرمون عینه کارتونای ژاپنی یقه اینو گرفت تو راهرو میکشیدش که برسه به دفتر ما از بالا می‌دیدیم مرده بودیم از خنده. معلمه هم از اینا بود که به همه چی میگفت پیف پیف بو میدی نیا نزدیک 😂😂😂😂😂

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
آره دیگه بعدمیگن چراکروناتموم نمیشه

😐 کثیفن کثیف

حالا خواهرا من به مرحله ای رسیدن که اسپری دستشونه قاشق هاشون با بشقاب ها جدا میشینن غذا میخورن اگه از قاشق غذا برگرده تو بشقاب دیگه نمیخورن میگن احتمال داره هوا کرونایی بوده باشه غذا در هین برگشت اینو با خودش داخل بشقاب ببره😂🤭 یه وسواسی پیدا کردن 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان باید درمورد عجایب حرف بزنیم گل؟

بله

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
😂😂

😐والا این همون خانومی هم بود که می‌گفت تو پارچ آب شیطون توف میکنه

عیششش اینقدر اونروز چندشم شد

😐 کثیفن کثیف حالا خواهرا من به مرحله ای رسیدن که اسپری دستشونه قاشق هاشون با بشقاب ها جدا میشینن غ ...

من روزی صدبارهمه جاروضدعفونی میکنم

بعدهنوزفکرمیکنم کروناتوکابینتانشسته وداره به ریش نداشتم میخنده 😂😂

ببین دیگه تاچه حدوسواس گرفتم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چه پرروبوده آخه یکی نیس بهش بگه به توچه

😂 آره کلا همه فوزولی منو زیاد میکنن

حالا از همه بدتر آب غسل اون 🤮

من اگه آب زیاد نباشه خودمو نجس میدونم وسواس دلرم برا طهارتو دوش بعد این آب غسلشو آورده برا من🤮

😂 آره کلا همه فوزولی منو زیاد میکنن حالا از همه بدتر آب غسل اون 🤮 من اگه آب زیاد نباشه خود ...

😖😖😖😖😖

فکرشم وحشتناکه

پس زودترحامله شوتابه زورآب غسل زن زاییده روروت نریختن😋😂😂😋

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
😁 همسایمون خرافاتی یبار داشتم آب میخوردم داد زد گفت نخور گفتم چرا گفت در پارچ باز بوده وقتی در پارچ ...

عههه اینکه جیش بود😝😝😝

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐
یکی از کاربرا چند وقت پیش عکس از لباس خواب تو تنش فرستاده بود یعنی همه کرک و پرم ریخت

حتما هم نارنجی؟؟

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
حالا یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده  چرا یه نفر باید از انار بخواد که بیاد به بالینش🤔 آی انار ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تصور کن ،اگه حتی تصور کردنش سخته🥰جهانی که هر انسانی🙎‍♀️🙎‍♂️تو اون خوشبخته خوشبخته...😃💙🤩💜
واای دختر اینو گفتی معلم ریاضیه ماهم یه بار از رو پله ها افتاد بعد مدرسه ی ماهم یه جوری بود که پایین ...

😂😂

حالا چرا میکشبدش😂

یبارم ما یه معلم داشتیم مدرسه رو با خونه شوهر اشتباه گرفته بود تا میومد سر کلاس کسی درس نمیخواند غش میکرد😂

همیشه آمبولانس در راه آمدن به مدرسه ما بود وقتی این خانمو اونروز داشتیم

تویکی ازتاپیکها دیدم زن عکس شکمش رو گداشته که ببینید بچه طرف چپم مال شماها هم این طوری 🤔

😐😐😐😐🙄🙄🙄🙄

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک