نه کلا واسه هر غذایی اونجور میشم اتفاقا منم رفلاکس دارم ولی تو ماه رمضون چ روزه بگیرم چ نگیرم رفلاکس ...
واقعا؟چطور؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
تمام امیدم اینه ماه مبارک رمضان همه دست ب دعا شن کرونا بره😔 تنها امیدم این ماه عزیزه
شبهای قدر🌹
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
لابد از طرف خدا اومدن" لابد خدا گفته به مردم ایران بگید این ماه اجبار نیست😩
ن حتما ک خدا نباید بیاد بگه گلم ولی خب واقعا فک کن ۱۵ساعت بیشتر یه مردی ک توگرما سرکاره حلق و گلوش خشک میشه و عامل ویروس چندین برابر میشه و جونش درخطره فقط بخاطر اینکه ۴تا روزه بیشتر بگیره ....خب یه وقت تا اخر عمر ذات الریه میگیره حالا بخاطر ۱سال روزه گرفتن ی عمر نباید روزه بگیره ....حرف بدی نزدن ولی به لطف و یاری خدا انشالله تا اونروز حتما کرونا تموم شده یا حداقل انقدری ضعیف شده ک نخواد مانع روزه بشه ....
بخدا منم توی یه سال فقط من دلم ب ماه رمضون خوشه لحظه شماری میکنم ک بیاد حال و هواش کلا ی چی دیگس چه روزه بگیرم چ نگیرم سفره افطار باید پهن باشه دوس دارم