2777
2789
حالا ماه رمصون بشه یه عده زخم معده میگیرن یه عده دیابت و..... حالا امسال کرونا هم اضافه شده

خب حتما مشکل دارن

نمیشه که به بنده خدا جواب پس بدن

روزه اعمال واجبه ولی اگه ذره ای برای بدنت ضرر داشته باشه حرامه

من با کرونا کاری ندارم چون حکم شرعیشو نمیدونم ولی یه جوری میگید یه عده زخم معده و دیابت و... میگیرن انگار درد کمیه

خیلی حرفتون زشته خیلیا آرزوشونه بتونن روزه بگیرن ولی بخاطر همون زخم معده یا بیماری های دیگه که شما به شوخی گرفتی همیشه حسرت دارن 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم خ دوست دارم تا افطار له له میزنم ولی یه تیکه ک میخورم چنان حالم خراب میشه ک نگو اصن نمیتونم ...

منم رفلاکس میگیرم باید نون پنیر سبزی و حذف کنم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

پارسال شب عید فطر دلم خیلی گرفت میگفتم حیف شد خیلی زود تموم شد 

دعا کنید تا اردیبهشت وضعیت بهتر شه همه چی رو روال بیفته 

راستی میگن کرونا تو هر کشوری ۲ ماهه اگه اینطوری باشه تو ایران تا  اردییهشت باید تموم شه

اصلا ماه رمضون چندمه؟؟؟؟

۶ اردیبهشت

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
آیا خداگفته؟ توروخدا انقدگناه نکنیم مروج گناه هم نباشیم تاخدا حداقل بخاطراین ماه عزیز که مهمانی خداس ...

یا مکه مکرمهههه آبجی برو تاپیکو از اول بخون جان مادرت متوجه میشی ک فقط یه سوال پرسیدم اوکی؟

چقد دلم واسه ربنای شجریان تنگ شده دلم واس دورهمی سفره افطارمون تنگ شده دلم واس حواس پرتی بابام ک چنددقیقه مونده ب افطار دست مرباییشو میزد دهنش تنگ شده کاش برگردم بگذشته ها واین روزارو ی دل سیر ببینم 

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
پارسال شب عید فطر دلم خیلی گرفت میگفتم حیف شد خیلی زود تموم شد  دعا کنید تا اردیبهشت وضعیت بهت ...

شنیدم که از اول اردیبهشت مقاطع عالی باز میشه.دقیقا با شروع ماه رمضان😖

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اره خدایش دلم صاف صافه زلال تر از اب روضه نمیگیرم کلی قضاوت و غیبت تهمت دروغ بلد نیستم این قشنگت تره ...

هرچیز به جای خویش نیکوست

روزه بگیر غیبت هم نکن.نمیشه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.