2777
2789
عنوان

فردا سونوی غربالگری دارم

81 بازدید | 9 پست

من آخر هفته ۱۲ ام هستم، فردا باید برم اولین سونوی غربالگری،بعد از ۴ سال باردار شدم و یه سقط هم داشتم، خیلی دوس دارم همه چیز خوب باشه، منشی بهم گفته آب قند بخور، کسی راهنمایی دیگه ای نداره؟

خیلی استرس دارم چون دیر بچه دار شدم و از قبل عید هم دیگه سونو نرفتم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم استرس نداشته باش انشاالله همه چی خوبه نیم ساعت قبل رانی بخوری جنین راحت میچرخه موفق باشی🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

طور خاصی نیس منم خیلی استرس داشتم خدارو شکر چیزی نبود  میری دکتر سلامتشو چک میکنه بعدم اگه معلوم بشه احتمال جنسیتو بهت میگه استرس اصلا خوب نیس من که رفتم از استرس داشت حالم بد میشد

نگران نباش منم بعد سه سال و نیم باردار شدم همه این مراحل به خوبی میگذره .. اره باید چیزای شیرین بخور ...

بعد دکتر شما بعد سونو آزمایش خون هم نوشت؟

طور خاصی نیس منم خیلی استرس داشتم خدارو شکر چیزی نبود  میری دکتر سلامتشو چک میکنه بعدم اگه معلو ...

بعد دکتر شما بعد سونو آزمایش خون هم نوشت؟