2777
2789

من واسه خودم قبلا حس ششم داشتم.

مثلا وقتی مخواستم برم از خونه بیرون اگه دلم شور میزد و دلم نمبخواست اونجا برم و نمیرفتم حتما اونجا دعوا میشد یا یه اتفاق بدی میفتاد

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
من هستم

من به عشقم میرسم؟

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حاملم یانه?

ن

من همینجوری گفتماا

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟رفتارخونوادش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری ...

من نگفتم حس ششم دارم گفتی کی هست گفتم من هستم

شادباش...این دشمنتوغمگین میکنه👍🏼😎

خخخخ

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁

😑گفتم کی هست منظورم حس ششمی بودوگرنه توتاپیکاهمه هستن😐

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
اشکال نداره عزیز.این ماهم عین ماه های دیگه.طوری نیس

چندسالته؟چه مدته تواقدامی ؟

چندسالته؟چه مدته تواقدامی ؟

24عزیز.نه ماه اقدامم.چهارروزه عقب انداختم.ولی امیدندارم.اخه منظم نیس اصلا.یه باریه هفته جلومیندازم یه بارعقب.روزموعدبی بی زدم منفی بود.الانم چهارروزمیگزره نشدم

24عزیز.نه ماه اقدامم.چهارروزه عقب انداختم.ولی امیدندارم.اخه منظم نیس اصلا.یه باریه هفته جلومیندازم ی ...

عزیزم نگران نباش انشالله اینبار حامله ایی به این چیزا باورنکن چرا واقعابایدبیایم به حرف بنده خدا گوش کنیم درحالی که وقتی خدایه یکتاهست؟! خدااگه بخادحامله باشی این ماه من که هیچ صدتا حس شیشمی بیان بگن ن فعلا حامله نیستی صددرصد حامله ایی چرا امیده خودمون رو باحرف بنده خدا ازدست بدیم وقتی خدایه امیدهاهست؟؟

چرا توکل نمیکنی به خدا وباورنمیکنی که حتما بزودی جواب آزمایش حاملگیت مثبته...مطمعن باش بزودی حامله میشی وخداروشکرکن چون میخادیه نی نی نازوخوشگل سالم بهت بده 

قبل ازرسیدن به هرچیزی باورکن بهش رسیدی❤

چندتا تاپیک اومدم دیدمت جوابمو ندادی 😣🙄🙄 جنسیت بچه دوم لطفا

گلم تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم ببخشیدبخدا 

عزیزم نگران نباش انشالله اینبار حامله ایی به این چیزا باورنکن چرا واقعابایدبیایم به حرف بنده خدا گوش ...

مرسی عزیزم بابت حرفات.این حس ششم هم میپرسیم تامرهمی بشه واسه دلامون.تاامیدبده بمون.وگرنه بقول شمافقط اون بالایی.تاخدانخادبرگی ازدرخت نمیفته.مرسی دوست گلم