2777
2789
عنوان

کرونای لعنتی🤣😭

210 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من قبلا تنبلی تخمدان داشتم که متفورمین و سیپروتون میخوردم .تا اینکه خرداد۹۸ حاملگی خارج رحم داشتم و یه کیست کوچیک تخمدون سمت چپ .از اونموقع تا حالا بدون قرص پریود میشدم الان تقریبا ۲هفته شده عقب انداختم بیبی چک هم استفاده کردم منفی بود .چیکار کنم پریود بشم ؟میترسم برم دکتر 🤯🤯

چی بخورم پریود بشم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سه ماهه پریود نشدم جراحی کیست تخمدان داشتم از اون یه بعد نشدم زنگ زدم به دکترم گفت آمپول پروژسترون بزن دیروز زدم گفته تا یه هفته باید پریود شی اگه نشم باید برم ببینم چه گوهی گذاشته تخمدانم

چقدر زود دیر میشود
ممنون عطاری ها دارن؟

اره صدگرمشو اول بشور بعد با یه لیوان اب بجوشون بعد از صافی ردکن و باعسل قاطی کن یخور پریودتو باز میکنه

چیز دیگه که معجزه میکنه زنجبیله اگه میتونی یه قاشق بریز تو آب جوش و نبات هم بزن بخور روزی دوسه بار خیلی زود پریود میشی

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
من سه ماهه پریود نشدم جراحی کیست تخمدان داشتم از اون یه بعد نشدم زنگ زدم به دکترم گفت آمپول پروژسترو ...

آخی عزیزم منم بعد عمل تا ۲ماه پریود نشدم زنگ زدم گفت آمپول بزن انقدر میترسم از آمپول داشتم میرفتم بخرم پریود شدم 🤣قربون خدا برم چرا از هر جامون مشکل میباره😭