2777
2789
عنوان

اولین بار شوهرتون رو کجا دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26878 بازدید | 456 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر دوستم بود اولین بار رفته بودم خونشون شب خوابیدم انقدر میخندیدیم تا صبح؛ اومد در و زد گفت صدات ...

خخخخخخ😂شیطون بلا

ولی اینقدر من باحیا بودم که خوارشوهرم که دوستم بود گفت تو داداش من دزدیدی.اون هیچ دختریو که ما معرفی میکردیم نمیخاست ولی یه کلام میگه تورو میخاد

من اولین بار همسرم رو تو فرودگاه مهرآباد تهران دیدم😍

برای یه ماموریت کاری اومده بودم.........

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
یه سوال شما ک دوستت خواهر شوهرته رابطه خوبی بعد ازدواج دارید باهم؟؟؟؟؟؟

صمیمی تر شدیم..مثل خواهرمه

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
اولین بار توی بیمارستان محل کارمون دیدمش وآشنایی مون با دعوا وبحث بود ولی به عنوان خواستگار توی لابی ...

شغلاتون چیه؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

نیمه گمشده من انگار رنده شده روی همه 

به همه چشم دارم😬😜😝😂😂😂😂

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰