2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره.

اخه یک کیلو ارد گندم داشتم بکینگ پودرمو اشتباه اضافی ریختم تومواد مجبورشوم همه مواد رو دوبرابر کنم بعد الان یک کیلو ارد رو زدم اما همچنان شله وحشتناک به دست مبچسبه

خدایا شکرت
اخه یک کیلو ارد گندم داشتم بکینگ پودرمو اشتباه اضافی ریختم تومواد مجبورشوم همه مواد رو دوبرابر کنم ب ...

اصلا مگه به نون بگین پودر میزنن من خمیر مایه میزنم  چه نونی میخوای بپزنی   ..بگین پودر اشکالی نداشت تو تعمش تعثیری نمیزاشت  اشکال نداره میتونی از ارد سفیدم استفاده کنی   چیزی نمیشه

اصلا مگه به نون بگین پودر میزنن من خمیر مایه میزنم  چه نونی میخوای بپزنی   ..بگین پودر اشک ...

تودستورش این بود عزیزم هم خمیر مایه داشت هم بکینگ پودر

خدایا شکرت
نون عادی عزیزم که تو تابه میپزن از یکی از کانالای تل ورداشتم

اهان خوب میشه ارد سفید بزن  بعد پخت زود بزارش یا ظرف در بسته یا تو کیسه نون تاخشک نشه اگرم یه موقع خشک شد اب اسپری کن بزار تو کیسهنرم میشه   نوش جوونتون

وااااای خدا جونم نان خانگی 

من همه هفته جمعه ها نون درست میکنم با شیر و گردو و زنجبیل و زیره و روغن دنبه و تخم مرغ ......

وای چه حس حالیه نون درست کردن و خمیر کردن یاد قدیما میافتم       

قدیما،جایی که زندگی درقاب عکسهای سیاه وسفیدزندانی بودامادل،خوشی ها کم نبود...دلم یک جرعه سادگی میخواهد ..خماریک کلمه ام ..صداقت..کجاست تاجرعه ای بنوشم؟🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز