2777
2789
عنوان

دلم گرفته

79 بازدید | 7 پست

خسته م 

چرا ادم هر چی تلاش می کنه به نتیجه نمی رسه 

مگه من چه گناهی کردم 

خسته شدم 

یه  روزایی به خودم می گفتم صبور باش، سهم خودتو گردن بگیر،آروم باش،واقع بین باش، منعطف باش

اماالان دیگه هیچ کدوم نتیجه ندادن،دلم می خواد برم از این دنیا، دوست دارم فقط گریه کنم، یه لحظه خوبم و یه لحظه دوباره یادم می افته، میام اینجا تاپیکا رو می خونم ودوباره آه می کشم.خسته شدم... از این زندگی که نتیجه ی انتخاب خودمه، از خودم از وضعیتم

دلم از خدا گرفته 

احساس می کنم حقم این عذاب ها و تنهایی هانبود.

چرا این قدر اذیتم می کنی خدا 

چرا...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

دوست دارم فقط با یه نفر حرف بزنم. یه نفر که دردمو بفهمه. انقدر امیدوار شده بودم که ... می دونم بازم دلم طاقت نمیاره و بازم منم که کوتاه میام. چون نمی خوام تنها بشم. چون نمی خوام بچه م توی فضای متشنج پرورش پیدا کنه. 

اما این انصاف نیست که یکی به دیگری زور بگه و چشمش رو روی حقوق انسانی اون ببنده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی وقتا دنیام رنگی شد و پر از خوشی ولی یهو همش دود میشد میرفت هوا خیلی امید میدادم خیلی سعی و تلاش کردم ولی انگیزمو امیدمو انگار از زیر پوستم میکشیدن بیرون 

من بی تفاوت شدم ب هر چیزی ک فکرشو کنی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم خیلی وقتا دنیام رنگی شد و پر از خوشی ولی یهو همش دود میشد میرفت هوا خیلی امید میدادم خیلی سعی و ...

منم امروز به همین رسسدم، بی تفاوتی . و برای چند ساعت به وجود خدا شک کردم. بدی اش این بود که هر چی می خواستم دیگه نمی تونستم به خودم بقبولونم که خدا هست. همون خدای مهربون که همیشه ازش کمک خواستم و حاجتمو بهش گفتم. این مدت با تمام محبتم و با تمام صداقتم تلاش کردم غم هامو تو زندگی حل کنم، اما امروز بی خود و بی جهت چنان واکنشی دیدم که فهمیدم یه احمق خوش بین بودم. 

منم امروز به همین رسسدم، بی تفاوتی . و برای چند ساعت به وجود خدا شک کردم. بدی اش این بود که هر چی می ...

ار گاهی وقتا همینطوری میش ادم سرد و بی حس میش میدونم کفرع ولی انگار حس میکنع خدام بهش توجع نمیکنع من این دورع رو گذروندم ،گاهی وقتا دلم فقط میخواد یجوری برم گم شم دست کسی بهم نرسع زندگیم خوبع ها گذشتع داغونم کردع تو سن کم خیلی چیزا دیدم ک حقم نبود

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ار گاهی وقتا همینطوری میش ادم سرد و بی حس میش میدونم کفرع ولی انگار حس میکنع خدام بهش توجع نمیکنع من ...

اره منم الان همین جورم. احساس تنهایی شدیدی می کنم. بدتر از همه این که احساس می کنم از خوب و درست بودنم هیچ خیری به زندگی ام نرسیده.

اره منم الان همین جورم. احساس تنهایی شدیدی می کنم. بدتر از همه این که احساس می کنم از خوب و درست بود ...

ار این حس سراغت میاد دقیقا ولی من سادع و پاک بودنم و درست بودنمو دوست داشتم و دارم ولی عضو شدم اون ادم گذشتع نیستم دیدم ب همع چی تغییر کردع و اونجور کع باید از چیزی لذت نمیبرم خنثی طورم