2777
2789

بچه ها میگیرن ولی در حد سرماخوردگی ساده

هفته ی پیش پسر من تب کرد ۴/۵ سالشه زنگ زدیم۴۰۳۰ گفتن اصلا تو این سن مراجعه نداشتیم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها میگیرن ولی در حد سرماخوردگی ساده هفته ی پیش پسر من تب کرد ۴/۵ سالشه زنگ زدیم۴۰۳۰ گفتن اصلا ت ...

اااااا راست میگید.ای خدا شکرت.🙏🙏🙏

دختر۹ ساله.پسرم
بله میگیرن خطری نیست البته واسه بچه سالم ولی ناقلن واسه بزرگا این چین خیلی دروغ گفت

واقعااااااا خداروشکر.انشااللله هیچ بچه ایی مریض نشه

دختر۹ ساله.پسرم
امار امروزو اعلام نکردن ؟

۲۴۰۰ مبتلا

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اخه زده یک کودک ۶ سال مرده برید سرچ کنید

اون مورد مشخص شد بچه بیماری خاصی داشته 

و اصلا یه سری گفتن کرونا نبوده بیماری دیگه ای داشته

اون مورد مشخص شد بچه بیماری خاصی داشته  و اصلا یه سری گفتن کرونا نبوده بیماری دیگه ای داشته

ااااااااخوب پس خیالم راحت شد.خدا به پدر و مادرش صبر بده انشالله

دختر۹ ساله.پسرم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز