2777
2789
عنوان

وای موووش😥😥

168 بازدید | 9 پست

خانوووما خونمون موش اومده تله گذاشتیم بنظرتون چقد طول میکشه گیر بیوفته

شوهرم فردا خونه نیس منم بشدددددت ترسووو فردا اگه نگیرش من دیوونه میشم

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزیز منم پارسال خونم موش اومد از بچه های اینجا شنیدم روی چسب موش پفک بذاریم و بذاریمش اونجایی که موش هست.منم چنتا خریدم و گذاشتم.فقط پفک رو با دستکش بذار روی چسب.من از این چسب موشای اماده خریدم.شب گذاشتم فرداش دیدم گیر افتاده.حتما امتحان کن

دوستان گلم لطفا برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید.ممنون

ممنونم عزیزان ،الان شوهرمو میفرستم بره بگیره😥😥

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟

واااای گرفتششششش خدایا شکرت😍😍😍😍