سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اخه یکی از اطرافیان دوره ما خودکشی کرده البته زنده مونده کلا میخواستم بدونم بیشتر به چ ...
معمولا توجوانی زیاد
همچین تصمیماتی میگیره آدم
تو سن بالا خیلی کمه
مگه افسردگی گرفته باشه
یا احساس کنه به آخر خط رسیده
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
موقع دوست بودیم نمیذاشتن به هم برسیم مایم مثلا خودکشی کردیم که حالا که بهم نمیر ...
حالابالاخره بهم رسيدن يا اينسري ميخايين شهرو ب اتيش بكشين؟😂🤭
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️
حالابالاخره بهم رسيدن يا اينسري ميخايين شهرو ب اتيش بكشين؟😂🤭
نه بابا ۱۱ سال رسیدیم 🤣🤣🤣
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔 نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭 واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻♀️
انقد بدم میاد از اس چس خودکشیای ک دختر نوجون میکنن چارتا استامینوفن میندازن بالا اه
نه بابا من هم رگمو زدم
هم ترامادول خوردم
هم گاز رو باز گذاشتم که خفه شم
هم صدتا قرص خوردم
اما متاسفانه نمردم
سگ جون بودم 😂😂
ای خداروشکر یک پنج سالی هست به یک آرامش نسبی رسیدم بعد از یک دنیا بد بختی
ميخاستم بدونم ارزشش رو داشت يانه
ايشالا ك حال دلت هميشه خوب باشه عزيزم