2821
2789
مبارک باشه، متری چند زدی؟

بیرون قیمت کردیم ٢.۴00 گفتن. ولی هر جا میرفتیم میگفتن اونایی ک 2 تومن میگن هایگلاس شون اصل نیس و برا ما اصله. 

برا همین رفتیم خودمون ورق هایگلاس اصل خریدیم، بعد همونجا کابینت کار هم داشت، دادیم ب اون اول طراحی کرد برامون و بعد درست کرد و نصب کرد. 

در مجموع حداقل 3،4 تومن ارزون تر از بیرون دراومد و اینکه مطمین هستیم ک هایگلاس ترک زدیم. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4166634/معرفی-سایت-نی-نی-سایت-مناسب-برای-کسانی-که-زیاد-با-نی-نی-سایت-اشنا-نیستند?postId=131335183

منو توی تاپیک های باحال تگ کنید           اگر به من توهین کنید جمله کاربری شما تعلیق شده است، در صورت داشتن سوال از طریق صفحه تماس با ما اقدام نمائید را مشاهده خواهید کرد😎تاپیک خنده دار ❤  تاپیک ترسناک  
خب اینجا کار به سبک ندارن

اونا که کاری ندارن شما خودت باید به دکور خونت و وسایلت نگا کنی اگه چیدمانت مدرنه فقط هایگلاس بزن و اگه کلاسیکه ممبران بزن

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

هایگلس

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

اونا که کاری ندارن شما خودت باید به دکور خونت و وسایلت نگا کنی اگه چیدمانت مدرنه فقط هایگلاس بزن و ا ...

تازه اول راهیم هنو هیچی نخریدیم اول میخوایم کابینت کنیم به نظرتون کدوم بهتره

بیرون قیمت کردیم ٢.۴00 گفتن. ولی هر جا میرفتیم میگفتن اونایی ک 2 تومن میگن هایگلاس شون اصل نیس و برا ...

ما ۱ سال بیشتر پیش زدیم متری ۱۷۰۰

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
ببخشید چه رنگی زدین. میشه عکس بذارین. واینکه میگن خیلی لک میشه همیجوره

سفید و خاکستری. 

ببین من ب جای دسته، مگنت گفتم بزنن. چون مگنت هست برای باز کردنش، جای انگشتم میمونه روش، ولی دسته داشته باشه خب اثری نمیمونه روی کابینت. در کل نسبت ب کابیتای دیگه اگر لک باشه، بیشتر مشخصه. من ی دستمال میکشم اکی می‌شه. 

من های گلاس کردم 

خیلی شیک هست و مثل ممبران نیست که خیلی شلوغ باشه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

تازه اول راهیم هنو هیچی نخریدیم اول میخوایم کابینت کنیم به نظرتون کدوم بهتره

من خودم میخوام ممبران بزنم ولی شما باز هم ببین میخوای چی بخری 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!