2777
2789
خانما خودم میدونم مثبته فقط میخوام بدونم کسی اینجا باتقویم چینی بلده جنسیت بگه

تقویم چینی برا سرگرمیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اصلا ناخواسته بوده قرص هم خوردم اما فایده نشد

توروخدا سقطش نکنی یوقت 

ازکجا معلوم شاید رژیم میگرفتی و میزد بازم دختر میشد ؟؟ 

خداروشکرکن و ازش بخواه سالم باشه و پسر 

اگرم پسر نشد یعنی خدا صلاح ندونسته 

توروخدا سقطش نکنی یوقت  ازکجا معلوم شاید رژیم میگرفتی و میزد بازم دختر میشد ؟؟  خداروشکر ...

ممنون تو روخدا برام دعا کن پسرباشه یه دختر دارم دیگه نمیتونم بیارم الان یکی تو سایت زده بود بچه های ناخواسته دخترن نمیدونم چیکار کنم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
ممنون تو روخدا برام دعا کن پسرباشه یه دختر دارم دیگه نمیتونم بیارم الان یکی تو سایت زده بود بچه های ...

اتفاقا بچه های ناخواسته چون بدون استرس باردار میشی پسر میشن ..از خدا بخواه 

منم برات دعا میکنم ان شالله که صلاح خدا و خواسته دلت یکی باشه ..نذر کن امروز ولادت علی اکبر 

اتفاقا بچه های ناخواسته چون بدون استرس باردار میشی پسر میشن ..از خدا بخواه  منم برات دعا میکنم ...

ممنونم بخدا دارم دیونه میشم شوهرم پسر دوس داره کمرم انقد درد میکنه میگم الان که بمیرم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
ممنونم بخدا دارم دیونه میشم شوهرم پسر دوس داره کمرم انقد درد میکنه میگم الان که بمیرم

حواست باشه سقط نشه 😢

ای خدا بیچاره زنا هیچی زو بخاطر خودشون نمیخوان 

یا بخاطر مردم 

یا شوهر 

یا بچه 😢

من خودمم یه دختر دارم دوس دارم بعدی پسز بشه 

کاش خدا به جفتمون بده 

حواست باشه سقط نشه 😢 ای خدا بیچاره زنا هیچی زو بخاطر خودشون نمیخوان  یا بخاطر مردم  یا ...

انشالله که به هردومون بده

هفته 8 یا 9 برو ازمایش جنسیت بده  دیگه چه دختر چه پسر خیال خودتو راحت کن  اینطوری از است ...

مگه آزمایش جنسیت هست؟؟

ان شالله  توروخدا بهم خبربدیا

حتما بهت میگم ایشالله به حق همین ماه عزیز خداوندبهمون یه پسر سالم بده