2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه میتونین کمکم کنین

من پریودهام نامنظم بود رفتم سونو گف ی کم تخمدان هات ضعیفن و تو سونو زدهpco

قصد بارداری هم دارم میشه راحت باردار شد؟با چه دارویی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم مونده ب بدنت وتخمدانات ک چ واکنشی نشون بده مثلا تخمدان های من خیلی حساس بود یعنی پدر دکتر دراومد تا پیدا کنه چ حد دارو بده ب هم ب من اولششبی دوتا قرص لتروزول داد تخمدانام جواب ندادن یعنی فولیکول هام بزرگ نشدن بعد کرد سه تا زد کیست شد اخر ی فرمولی دراورد ک دوشب اول سه تا بخور بعد دوتا ب اون حواب داد وفولی هام اندازه خوب رسید امپول داد تا تخمکم ازاد شه دوماه امپول زدم ولیی نشدم دکتر گفت همسرتم از بده ک همسرم داد ومعلوم شد یکم تحرکش کمه البته بردیم پیش دکتر اورولوژی اون گف شاید چون نمونرو تو خونه گرفتی بخاطر اونه باید بری مرکز ناباروری ازمایش بدی تا این مرحله پیش رفتیم ک کرونا اومد وکارمون ناقص موند ومن فعلا برای نظم پریود قرص جلوگیری میخورم فقط ی پیشنهاد دارم حتمااا ب شوهرت بگو بره ازمایش تا باهم پیش برید مثل من نشید ک بعدچند ماه دربدری ورسیدن ب فولی خوب تازه بفهمی شوهرم یکم ضعیفه ان شالله زود بارداری میشی ،داروهاشم ب احتمال زیاد برات دوفاستون بده برای نظم پریود ک درهر ماه پونزده روز باید بخوری بعد قرص لتروزول برای تحریک تخمک گذاری در هر ماه پنج روز میخوری از روز سه تا هفت حالا مقدارشو دکتر وبدنت تعیین میکنه دراخر روز سیزده پریود میری سونو واژینال اگه فولی سایز مطلوب داشت امپول hcgمیده میزنی وبعد تا ده روز میری تو اقدام (ی روز درمیون)

فست فودو حذف کن ،خرما زیاد بخور ،تحت نظر ی دکتر خوب باش اگه شکم داری دراز نشست برو تا اب شه حتی اگه قصد بارداری هم نداری برید تو اقدام وبچه دار شید بعدااا دردسر نشه برات من ی سال بعد عروسی اقدام کردم ولی خیلی پشیمونم الان میگم کاش ی سال اولم قرص حلوگیری نمیخوردم