2777
2789

اونایی که تو جریان تاپیکام هستن میدونن من با شوهرم خیلی بحث و دعوا دارم بالاخره به پیشنهاد یکی از اقوام خیلی صممیمی با یه مشاور تلفنی حرف زدم بعد مشاوره میگف اگه میخای شوهرت بهت توجه کنه یا سرشو از گوشیش دربیاره میوه پوست بکن بزار دهنش نگو بیا میوه بخور بزار دهنش یا میگف وقتی سرش تو گوشیشه چون تو بهش محبت نکردی و اینا بعد میگف تو زندگی مشترک اصن تخریب شخصیتی و تحقیر شدن و کوچیک شدن معنایی نداره اگه کوتاه میای نباید فک کنی کوچیک شدی و اینا 

حالا خواستم نظر شما دوستان رو بدونم با این صحبتا که گفتم مرسی عشقا ❣

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

راس میگه عزیزم

محبته که محبت میاره

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امتحان کن ضرر کع ندار

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

حرفای خوبی زده . 

امتحان کن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.