2777
2789
عنوان

بیان تو رو خدا😭😭😭

137 بازدید | 19 پست

تپلم و دوبار ناخواسته و ندونسته باردار شدم و سقط داشتم البته این بار دومو زیاد مطمئن نبودیم ک بارداری بوده باشه ولی ب گفته دکترا سقط شده بود الان توی اقدامم برای بارداری خیلی استرس و ترس دارم ک بشه و نمونه اخه ازمایش و همه چی واسه دلایل سقط دادم و گفتن مشکلی نداری و فقط از چاقیته و من دارم تو اطرافیانم که چاقتره منن و بچشون ب دنیا اومده از یه طرفم سنه کمه که ۱۹ سالمه رژیمم گرفتم و ده کیلو کم کردم و الان ۱۰۰ کیلوام  شوهرم امروز بهم گفت اگه طوری بشه من میدونمو تو الان یه ترسی افتاده تو دلم حالم داده بد میشه چیکار کنم راهنماییم کنین دلداریم بدین 😭😭

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول رژیم بگیر حداقل 15کیلو دیگه کم کن که باردار بشی اذیت نشی بعدشم خیلی وقت داری عجله نکن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
اسلیو معده انجام بدی قشنگ لاغر میشی

نه نمیخوام این چیزارو شوهرمم قبول نمیکنه اصلا همچین چیزی رو

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

وزن بالا تو بارداری مشکل ساز همون اولم دکتر بهت روزی یه آمپول میده باید کمتر 90حتما باشی وتو بارداری هم زیر نظر دکتر تغذیه وزن اضافه نکنی به شوهرتم بگو اول که اومدی باربی نبودم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ناراحت نباش عزیزم همه چیز دست خداست  خودت بیشتر رعایت کن  ی کم پیاده روی کن اگه میتونی&n ...

نمیدونم اخر این ماه وقت پریودیمه نمیدونم ک مثبت میشه یا منفی

وزن بالا تو بارداری مشکل ساز همون اولم دکتر بهت روزی یه آمپول میده باید کمتر 90حتما باشی وتو بارداری ...

لاغر نبودم خیلی ولی چاقم در این حد نبودم از اول تاحالا ک پنج سال پیشه بیست کیلو اضاف کردم

من درست متوجه نشدم  اگه الان باردار نیستی بگو تا بهت بگم چیکار کنی  چند تا راهکار دارم عج ...

نمیدونم باردارم یانه توی اقدامم اخر این ماه معلوم میشه

من درست متوجه نشدم  اگه الان باردار نیستی بگو تا بهت بگم چیکار کنی  چند تا راهکار دارم عج ...

راهکارت چیه من دکتر تغذیه و باشگاه میرفتم 

ببین عزیزم همین طوری الکی اقدام ب بارداری نکن الان درست جلو گیری داشته باشید بعد ک وزن کم کردی اقدا ...

بچه میخواد اخه خودمم دیگه نمیتونم عاشق بچه هام دارم دیوونه میشم با دوتا سقط حالام ک این حرفو زد پشیمونم کرد اعصابمو ریخته بهم

لاغر نبودم خیلی ولی چاقم در این حد نبودم از اول تاحالا ک پنج سال پیشه بیست کیلو اضاف کردم

شما که تونستی کم کنی حداقل 10تا 20تا دیگه کم کن بعد اقدام کن خیلی بارداری راحت تری داری سنتم کمه وقت داری استرس نداشته باش غیر از خطر  سقط خطر ایست قلبی وفشار خون هم برای افراد چاق در بارداری وجود داره  اگه بااین وزن باردارشی ذکتر از همون اول بهت روزی یه آمپول میگه باید بزنی غیر هزینش خودت فکر کن هر روز باید آمپول بزنی

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد