2777
2789
هفتاد تومن طلا 😮 مبارکت باشه عزیزم.. من کلا سرویسم و حلقه ام 8 تومن شد البته دوتا اویز سبک به مناسب ...

اره بخدا پیمانکار ساختمون هستش 

بیاین براهم دعا کنیم زودتر بریم سر زندگیمون همسرم دوست دارن بهترین باشم 

شما معلوم نیس کی عروسیتونه 

چن وقتی همو میبینید چقد میاد خونتون همسرتون؟

عزيزم همسر من درامدش١ تومن بود الان شده ١٠ تومن ، قطعا همسر شما هم ادم با جنميه ، اينجور مردها خودشو ...

ممنون مهربون همچنین شما❤️ منم چون خانواده ها مخالف بودن اولش خیلی سختی کشیدم البته الان درآمد همسرم معمولیه اما مطمئنم چون پشتکار داره بهتر میشه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون مهربون همچنین شما❤️ منم چون خانواده ها مخالف بودن اولش خیلی سختی کشیدم البته الان درآمد همسرم ...

ميفهمم ازدواج با مخالفت سختي هاي خودشو داره ما هم خيلي اذيت شديم و عذاب كشيديم ولي مهم اينه الان اونايي كه مخالف بودن فهميدن اشتباه ميكردن، با درامد معمولي هم خيلي خوب ميشه زندگي كرد وقتي مديريت باشه

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
اره بخدا پیمانکار ساختمون هستش  بیاین براهم دعا کنیم زودتر بریم سر زندگیمون همسرم دوست دارن به ...

دست رو دلم نزار که خون ☹️ همش نگرانم عروسیم عقب بیفته چون واقعا این شرایط برام سخته.. ان‌شالله هممون زودی بریم خونه خودمون.. من هرروز میبینمش چون جفتمون خیلی وابسته ایم ولی بازم دلم تنگ میشه. شما چقد همو میبینید؟ 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
میگم طلا هشت تومنی هم پیدا مبشد؟

من  سبک گرفتم اره چرا پیدا نشه. کدوم شهری؟ 

ميفهمم ازدواج با مخالفت سختي هاي خودشو داره ما هم خيلي اذيت شديم و عذاب كشيديم ولي مهم اينه الان اون ...

اره دقیقا🙂❤️

دست رو دلم نزار که خون ☹️ همش نگرانم عروسیم عقب بیفته چون واقعا این شرایط برام سخته.. ان‌شالله هممون ...

تقریبا هر روز اما همسرم میگه زشته هر روز بیام خونتون 

خونواده من میگن زودتر ازدواج کنید

تقریبا هر روز اما همسرم میگه زشته هر روز بیام خونتون  خونواده من میگن زودتر ازدواج کنید

عه خانواده من برعکس بیخیالن.. شبا پیش هم می‌خوابید؟ 

خوشبحالتون .تقریبا ی شبای اره 

چرا خوشبحالم خانوادم بیخیالن و اصلا براشون فرقی نداره کی بریم خونمون برای همین جهیزیه نگرفتم هنوز با اینکه قرار بود مرداد عروسیم باشه. چون زیادی بیخیالن من حرص میخورم