2777
2789
قرار بود این مرداد عروسی کنیم که فعلا با کرونا معلوم نیس :(( شوهرم 22 خودم 23 شوهرم کلا 70 میلیون ...

اولش 70 تومن داشت بعد با همون هفتاد تومن سرویس و هزینه عقد و این چیزا داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختتون نیس ؟اطرافیان بهتون بد نمی گن  شوهرتون چیکارن

نه شوهرم جنم داره درامدش خوبه خانوادم مخالف بودن ولي داره خودشو ميكشه بالا كارش نصب پرده هست فعلا

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️
اولش 70 تومن داشت بعد با همون هفتاد تومن سرویس و هزینه عقد و این چیزا داد 

فعلا از وام ازدواج خرج کرده برای سرویس و خرید دو تیکه از سه تیکه ای که باید میخرید.. بقیش کلا هرچی مونده برای عروسی و پول پیش خونه است

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
نه شوهرم جنم داره درامدش خوبه خانوادم مخالف بودن ولي داره خودشو ميكشه بالا كارش نصب پرده هست فعلا

الانم مخالفت 

منم همسرم خوبه اما همه هی میگن عروسی کنید عروسی کنید 

بعد شما چقد همدیگرو میبینید 

منم مث شماست شرایطم :) 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
فعلا از وام ازدواج خرج کرده برای سرویس و خرید دو تیکه از سه تیکه ای که باید میخرید.. بقیش کلا هرچی م ...

من نزدیک هفتاد تومن تو همین نه ماه طلا برام خریده 

بعد شش تومنم با وام ازدواجش داره 

شما همسرتون چن سالشه  چیکار ست  هیچ وقت تو فکر نمیریم که چرا پولدار نیستیم

۳۱ سالش تو یه شرکتی کار میکنه تازگیا یه ماشین داره فقط همسن هم هستیم مهم اخلاق وغیرتش هستش که همه تلاششو میکنه واسه خوشبخت کردنم خودمون داریم تلاش میکنیم واسه زندگیمون تا منت هیچ کسی رو نکشیم

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
من نزدیک هفتاد تومن تو همین نه ماه طلا برام خریده  بعد شش تومنم با وام ازدواجش داره

هفتاد تومن طلا 😮 مبارکت باشه عزیزم.. من کلا سرویسم و حلقه ام 8 تومن شد البته دوتا اویز سبک به مناسبتای مختلف خرید ولی کلا اسون گرفتم زیاد خرج نکنیم بعدا واسه پول پیش خونه کم نیاریم چون کسی کمک نمیکنه

الانم مخالفت  منم همسرم خوبه اما همه هی میگن عروسی کنید عروسی کنید  بعد شما چقد همدیگرو ...

نه الان ديگه خيلي دوسش دارن ، ما تقريبا هفته اي ٥ روز همو ميبينيم

منم مث شماست شرایطم :) 

عزيزم همسر من درامدش١ تومن بود الان شده ١٠ تومن ، قطعا همسر شما هم ادم با جنميه ، اينجور مردها خودشونو ميكشن بالا تو زندگي ، ايشاله شما هم زودتر عروسي كنيد و خوشبخت باشيد🌹🌹