2777
2789
قارچ خرد کرده تو فریز دارم برا یه هفته پیشه بریزم گل پیتزا خوشمزه میشه یا باید تازه باشه؟

تو. گوشتش بریز پس چون یخ زدس روی پیتزا بریزی اب میندازه توگرمه و خراب میشه پیتزات اگه میتونی یکم تازه برای روش بگیر

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
از قبلش باید ده دقیقه توستر رو گرم کنی با دویست درجه سانتی گراد ده دقیقه تا یه ربع توتستر گرم بشه بع ...

من گازم فر داره 

چجوری درست کنم که خمیرش خشک نشه 

میخوام خمیر از نانوایی بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار اماده گرفتم

نون اماده ها کلا خشک میشن. خودت خمیرشو درست کن دمای توستر هم بار اساس مارک فرق داره. خودت یه بار بدون اینکه مواد پیتزارو بریزی رو خمیر، خود خمیرو باز کن بزارتو قالبت. سوراخ سوراخش کن باچنگال. بزار بپزه و چک کن. که نسوزه. مدت زمان و تایمش دستت میاد.خمیرتم خیلی نازک نگیر که خشک بشه

بزارم یخش اب بشه چی خوب نمیشه؟ یعنی با گوشت بپزمش؟

بنظرمن نریزی بهتره توی گوشت بریز بازهرجور خودت صلاح میدونی❤

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
مررسی عزیزم اگه طرز خمیرشم بلدی بگو ممنونم

خواهش میکنم عزیزم. همین دستور خمیر جادویی.

اب یا شیر نصف پیمانه 

روغن سه قاشق غذاخوری

خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری

شکر نصف قاشق غذاخوری

تخم مرغ یک عدد

نمک یه ذره سر انگشتت

آرد یک لیوان و نیم. یا دو لیوان.

اول شکر و خمیرمایه و اب رو باهم مخلوط میکنیم میذاریم پنج دقیق بمونه تا عمل بیاد. دمای اب نباید سرد یا داغ باشه. گرماش به حدی باشه که دست رو نسوزونه ولی گرماشو حس کنی. عمل که اومد. تخم مرغ و آردو روغن و نمک و مایه عمل اومده رو باهم مخلوط کن .ارد یک ونیم لیوان کافیه ولی اگه دیدی خمیر به دست میچسبه نصف پیمانه هم‌اضافه کن که کلا بشه دولیوان. بعد ورز بده خمیرتو. یه ظرف گود رو چرب کن خمیروبذار داخلش . روی ظرف کیسه فریزر بکش بذار لای پتو یا پارچه جای گرم دوساعت استراحت بده تا پف کنه. دمای محیط اگه خیلی گرم باشه یه ساعت ونیم استراحت کافیه. اگه معمولیه دوساعت خوبه. و اگه سرد باشه خمیرت پف نمیکنه.

نکته مهم:اگه مایه ات عمل نیاد خمیرپف نمیکنه پس حتما وقت کن مایه ات عمل بیاد. روش کفی و پفی میشه موقع عمل اومدن. تو نت سرچ کن عکسشو میبینی.

بعد دوساعت برا اساس قالبت خمیرو باز کن.همه جاشو با چنگال سوراخ سوراخ کن تا پف نکنه موقع پخت.