2777
2789
عنوان

وام خونگی

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
شکایت کنم حرفم ب جایی میرسه؟چون من تو جلساتشون نبودم و ب کارت واریز،میکردم

داداش منم مجرد بود پولش داد به مامانم براش بزاره دوسال گذشت اسمش درنیمد گفت پولم بدین هی امروز فردا کردن بعد فهمید اسمش در اومده اما پولش دادن به یکی دیگه به یه مکافات اصل پولش پس گرفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش منم مجرد بود پولش داد به مامانم براش بزاره دوسال گذشت اسمش درنیمد گفت پولم بدین هی امروز فردا ...

حالا بدبختی منم وام نمیخام پول خودمو میخام نمیده

نگو باید برید از عشق💏 نه میتونم؛نه میتونی
هیچ وقت وام خانگی شرکت نکنید نه ضمانتی داره نه مدت معلومی داره ....از نظر سودم باز انقدر کشش میدن تا ...

اره خریت کردم

چقدر بده اینجوری ،منم یبار شرکت کردم تو همچین وامی ولی خیلی پرس و جو کردم که پارتی بازی و اینا نباشه ...

اکثرا پارتی بازی میکنن

پولم ک خیلی بی ارزش شد هیچی  الانم پروبازی درمیاره ک باز یکسال دیگه صبرکنم

این حرفشون درست نیست که بخوان شمارو یه سال دیگه پولتون رو ندن، چون الان باز ممکنه دور بعدی قرعه کشی هاشون شروع کنن، این خانم احتمالا پولتون رو خرج کردن و الان نمیتونه پولتون رو بده، چون معمولا از آخرین اقساط بایدپول انصرافی هارو بدن

حالا بدبختی منم وام نمیخام پول خودمو میخام نمیده

دیگه این کار نکن ما فامیل بود اسم داداش من در اومده ندادن بهش دادان به یکی فامیل دیگه اشتباه این وام ها

اسی از یه لحاظ هم خوبه پس انداز میشه برات الان جاریم اسم خودش ودخترش نوشته الان دو سه ساله نزدیک 15 میلیون میگه دارم 

این حرفشون درست نیست که بخوان شمارو یه سال دیگه پولتون رو ندن، چون الان باز ممکنه دور بعدی قرعه کشی ...

شکایت میکنم خسته شدم دیگه

اسی از یه لحاظ هم خوبه پس انداز میشه برات الان جاریم اسم خودش ودخترش نوشته الان دو سه ساله نزدیک 15 ...

اگه بدن اره 

نه ک هی سر بدوونه