2777
2789
عنوان

وام خونگی

279 بازدید | 38 پست

سلام خانما من چارسال پیش یک وام خونگی اسم نوشتم و بعد یکسال منصرف شدم 

وقتی پولمو خواستم نداد گفت تااخر ک وام تموم میشه باید صبر کنی حالا بعده چارسال تموم شده باز میگه تااخر سال صبر کن چون این مابین چندماه قرعه کشی نکردیم بنظرتون چکار کنم پولمو پس بده خیلی زن زبون دراز و بی حیاییه نمیشه باهاش حرف زد

نگو باید برید از عشق💏 نه میتونم؛نه میتونی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول بگو بعذیک سال که منصرف شدی به اسم خودت دراومده بود؟

نه در نیومده بود

چون دیدم واسه بقیه پارتی بازی میکنه انصراف دادم

قانون وام خونگی اینه اگر وسط راه پشیمون بشی و انصراف بدی باید تاآخرش صبر کنی تا اون پولی رو که دادی بعد آخرین قسط  بهت پس بدن، ولی اینکه میگی اقساط وام هاشون تموم شده و پولتون رو نمیدن دیگه از زرنگی شونه و میخوان ندن کلا

نه در نیومده بود چون دیدم واسه بقیه پارتی بازی میکنه انصراف دادم

پس حق نداشته بگه تا اخر وام صبر کن باید از اون ۱۲نفر که وام به اسمشون دراومده بوده پول شمارو جمع میکرد و پول شمارو میداد

تا خدا با من است زمانه با من است .
پس حق نداشته بگه تا اخر وام صبر کن باید از اون ۱۲نفر که وام به اسمشون دراومده بوده پول شمارو جمع میک ...

شکایت کنم حرفم ب جایی میرسه؟چون من تو جلساتشون نبودم و ب کارت واریز،میکردم

قانون وام خونگی اینه اگر وسط راه پشیمون بشی و انصراف بدی باید تاآخرش صبر کنی تا اون پولی رو که دادی ...

پولم ک خیلی بی ارزش شد هیچی 

الانم پروبازی درمیاره ک باز یکسال دیگه صبرکنم