2777
2789
عنوان

خانما یه سوال

119 بازدید | 13 پست

مدرسه ها باز میشن میگن. 🤕🤐

ای خداا

من. دیگه رد دادمممم

شما بچه هاتون میفرستید؟ آیا 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز گفتن تا ٣٠ ام تعطيله مدارس

اون تو تهران هست خب 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

امسالو ما بیخیال شدیم کلا 

من و داداشم

داداشمو احتمالا نزاریم بره مدرسه با این وضعیت و اینکه بره هم با این پایه ضعیف چی میخواد بشه

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
فعلا تا سی ام تعطیله گفتن درباره بقیه ش بعدا تصمیم گیری میشه،خبرا رو کامل گوش نمیدین چرا؟!

همه جا؟ 

امسالو ما بیخیال شدیم کلا  من و داداشم داداشمو احتمالا نزاریم بره مدرسه با این وضعیت و اینکه ...

باز بشه داداش منم. نمیره