2777
2789
عنوان

بارداری یا سقط

204 بازدید | 19 پست

بچه ها من با 6 روز تاخیر بتا 36ربود بعد سه روز بتا 26 شد دکتر گفت رشدش متوقف شده آیا من سقط کردم یا بارداری شیمیایی بوده، رفتم سونو گفت نه داخل رحم نه خارج ساک بارداری نیست و ضخامت آندومتر 12 هست از امروزم  دل درد کمر درد گاهی تییر تخمدان خونریزی دارم ولی کم  مثل پرییود

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم یه چیز پوست مانند ازت دفع میشه و تامام.منم این تجربه رو داشتم،بتا۳۵و بعد از دو روز دفع شد همرا ...

میتونم همین ماه اقدام کنم با تقویتی کردن خودمو شوشو؟؟؟ چون سقط نبوده

بلاخره اومدی پسر گلم 😍مامان خیلی منتظرت بودم عزیزم 😍😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررررررررت خیلی دوستت دارم ممنونم از هدیه ات سلامت برسون بهم الهی آمین 🙏
میتونم همین ماه اقدام کنم با تقویتی کردن خودمو شوشو؟؟؟ چون سقط نبوده

آره عزیزم میتونی اقدام کنی من تو هفت هفته سقط داشتم دگتر بهم گفت میتونی همین ماه اقدام کنی فاصله ۶ ماهه برای افرادی هستش که جنینشون بزرگه و سقط میشه

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
آره عزیزم میتونی اقدام کنی من تو هفت هفته سقط داشتم دگتر بهم گفت میتونی همین ماه اقدام کنی فاصله ۶ م ...

مرسی عزیزم شما اقدام کردی باردار شدی؟؟ 

اره مشکلی نداره،

شما بعدش باردار شدی؟؟ 

کم کم یه چیز پوست مانند ازت دفع میشه و تامام.منم این تجربه رو داشتم،بتا۳۵و بعد از دو روز دفع شد همرا ...

چند روز تاخیر رفتی آزمایش؟ 

مرسی عزیزم شما اقدام کردی باردار شدی؟؟ 

نه من چون سقط خیلی بدی داشتم و خیلی ضعیف شده بودم به حرف دکترم گوش ندادم و سه ماه بعد اقدام کردم 

الان پنج ماهه اقدامم اما هنوز باردار نشدم 😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍