2777
2789
عنوان

ماه رمضون

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 51 پست
چرا دوستان از دفتر آقا خامنه ای سوال پرسیدن گفتن اشکال نداره

بله صرف زیارت عاشورا خوندن و دعای فرج اشکالی نداره و سفارش شده.

اما اینکه فرقه هایی مثل سیدصادق شیرازی،ابطحی،انجمن حجتیه پشت این ماجرا هستند اشکال داره.

ساعت تعیین کردن،استناد به روایت ضعیف السند و ضعیف الدلاله،اراده باطل و....همه اشکال داره

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من اگه ناخوشیم خوب بشه می گیرم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله صرف زیارت عاشورا خوندن و دعای فرج اشکالی نداره و سفارش شده. اما اینکه فرقه هایی مثل سیدصادق شیر ...

عزیزم من و چنتا کاربرا تو تلگرام عضویم میخای لینک بدم عضو شو در مورد امام زمان و اینکه در مورد همین چله کلی تحقیق کردیم و گفتن انجام بدین

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
منی ک روزه و نماز نمیخوندم خواستم اینطوری خودمو تشویق کنم

افرین به اراده شما

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
ممنون تاپیک آخرتون را ذخیره میکنم میخونم فقط این مشکل را بزرگای دین گفتن ؟

اجازه بدید بنویسم و بخونید.بله نقدهایی هست که مسئولین بنیاد مهدویت وارد کردند و مبلغان این عرصه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم من و چنتا کاربرا تو تلگرام عضویم میخای لینک بدم عضو شو در مورد امام زمان و اینکه در مورد همین ...

من تلگرام ندارم.

عرض کردم دعا و زیارت اشکالی نداره اما این کار تایید فرقه های انحرافیه.

میشه مثل خوارج که گفتند حکم برای خداست.حرفشون خوب بود اما اراده باطل شد و جلوی امام ایستادند.

شما دعاتون رو بخونید اما تبلیغ نکنید.دعایی که باب معرفت رو ببنده هیچ فایده ای نداره.