2777
2789
عنوان

ماه رمضون

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 51 پست
چله قرن رو تبلیغ نکنید

چرا عزیزم . من بنرش رو ذخیره کردم برای انجام دادن . مشکلی داره ؟

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

واا چطوری روزه بگیریم وقتی میگن نباید گلو دهن خشک بمونه!من که موقع افطار حالت تهوع دارم چیزی نمیتونم بخورم موقع سحرم اشتها ندارم اینجوری هیچی به بدنم نمیرسه سیستم ایمنیم ضعیف میشه که!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید من چند جای دیگه هم شنیدم چرا ؟؟

سلام چون کلی مشکل داره....

نقدش رو مینویسم تو آخرین تاپیکم که درباره مهدویته تا بعد از ظهر

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نه هنوز 😢

انشالله قبول میشه برات دعا میکنم. 

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

پارسال دکترم به خاطر وضعیت پوست و مو هام منعم کرد . نگرفتم‌. رفتم دکتر دیگه ای که گفت چرت گفته 

‌روزه برا وضعیت تو عالیه

اونموقع اضافه وزن داشتم و چربی کبد . 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
روزه واجبو میشه نذر کرد؟

فک نکنم.

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
چله قرن رو تبلیغ نکنید

چرا

دوستان از دفتر آقا خامنه ای سوال پرسیدن گفتن اشکال نداره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
چرا عزیزم . من بنرش رو ذخیره کردم برای انجام دادن . مشکلی داره ؟

بله

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....