2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی درد داره  من رفتم لیزر راحت شدم وگرنه الان باید میبافتم 😂

دیگه اصلا در نمیاد؟؟ رنگ پوستتون روشن هم شد؟

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
آره باجاریم همو اپیلاسیون میکردیم الان شهر دیگس دیگه کسی نیس برام انحام بده

بقیه ی بدنمو شوهرم اپیلاسیون میکنه جاهاییش ک خودم نمیتونم ولی بیکینی میترسم چون حساسه و بلد نباشی دهنت سرویسه

دیگه اصلا در نمیاد؟؟ رنگ پوستتون روشن هم شد؟

در حد پرز در میاد ک هر یکی دو ماه نیازه بزنی در حد پرز نازک صورت

پوستم سفییید سفیددد نیست گندمی روشن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
در حد پرز در میاد ک هر یکی دو ماه نیازه بزنی در حد پرز نازک صورت پوستم سفییید سفیددد نیست گندمی روش ...

ن منظورم اینه بعد لیزر حس کردین پوستتون روشن تر شده چون دیگه درنمیاد که بخواین بزنین با چیزی و تیره بشه یا ن تاثیر نداشت؟

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
ن منظورم اینه بعد لیزر حس کردین پوستتون روشن تر شده چون دیگه درنمیاد که بخواین بزنین با چیزی و تیره ...

من بیکینی رو با ژیلت میزدم زخم بود و داشت تیره میشد

ولی از وقتی لیزر کردم اون تیرگی رفته

زیر بغلمم ک سفیددد سفید شده مث شکم صاف و سفید

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
من بیکینی رو با ژیلت میزدم زخم بود و داشت تیره میشد ولی از وقتی لیزر کردم اون تیرگی رفته زیر بغلمم ...

چه عالی پس حتما میرم، مرسی که جواب دادین😘😘

چن جلسه لیزر رفتی اخه میگن لیزر نازایی میاره

6 جلسه بعد دوماهم ی ترمیم رفتم

من رفتم دگ هر کار کنی هرچی بخوری هم پر هورمون هزار تا درد و مرض میاره

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792