mamalbamaram مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 55 پست کیا تو بورس فعایت دارن بیان میزان درامدتونو بگین؟؟ کاربر پسر هستم 1399/01/17 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 یاد دادن نمیخواد عزیزم چنتا فایل و برنامه هست میتونی دان کنی کامل توضیح داده عزیزم از کجا میتونم دان کنم؟حالا ارزش داره برم؟کجا باید ثبت نام کنم کاربر قدیمیم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 عزیزم از کجا میتونم دان کنم؟ حالا ارزش داره برم؟ کجا باید ثبت نام کنم اول باید کد بورسب بگیری از سامانه سجامنا بتونی معاملات انجام بدی باید بری دفتر پیشخوان در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 عزیزم من امروز وسپهان گرفتم بنظرت رشدش چطوره؟؟ مطمءنی اسمش اینه همچین چیزی پیدا نکردم در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 اول باید کد بورسب بگیری از سامانه سجام نا بتونی معاملات انجام بدی باید بری دفتر پیشخوان باشه عزیزم ممنون کاربر قدیمیم
نساااااا75 عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 903 وای من هرکاری میکنم هیچی نمیفهمم دوس دارم فقط یکی بگه کی باید بخرموچقدمیتونم بخرم وکی وچجوری باید بفروشم تامام
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 وسبحان. ببخشید خوبه هدفش بالای ۱۰۰۰ احتمالاالبته سهما بازی زیاد در می آرن نباید هیجانی عمل کرد در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
parie_naz عضویت: 1392/05/18 تعداد پست: 1326 من هرچی میخرم ضرر میکنم اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12741 خوبه هدفش بالای ۱۰۰۰ احتمالا البته سهما بازی زیاد در می آرن نباید هیجانی عمل کرد ممنون عزیزم
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 من تپکو خریدم کف قیمت بود مرداد ۷۰ بود الان ۳۰۰ هست دوباره داره کف سازی میکنه دوباره بره بالا ۱۰ می ... تو چند ماه ۷۰ میلیونت شده ۳۰۰میلیون کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 تو چند ماه ۷۰ میلیونت شده ۳۰۰میلیون ۷۰ میلیونم نشده ۳۰۰قیمت سهم از ۷۰ تومن رسیده به ۳۰۰ تومن تو ۹ ماهپول منم از ۲۲ و نیم شده تقریبا ۸۵ میلیون تومن البته یه ذره برداشتم ازش وگرنه بیشتر بود در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 ۷۰ میلیونم نشده ۳۰۰ قیمت سهم از ۷۰ تومن رسیده به ۳۰۰ تومن تو ۹ ماه پول منم از ۲۲ و نیم شده تقریبا ... عزیزم شما کلاس رفتی؟بعد میشه تو بورسم مث بانک مول بزاری فقط سود بده کاربر قدیمیم
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 ۷۰ میلیونم نشده ۳۰۰ قیمت سهم از ۷۰ تومن رسیده به ۳۰۰ تومن تو ۹ ماه پول منم از ۲۲ و نیم شده تقریبا ... کجا یاد گرفتی بورسی؟دائم درحال خرید وفروشی؟میشه به عنوان شعل به بورس نگاه کرد؟ کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 عزیزم شما کلاس رفتی؟ بعد میشه تو بورسم مث بانک مول بزاری فقط سود بده نه نرفتمآره صندوق داره بیشترین سودم ۳۰ درصده در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 نه نرفتم آره صندوق داره بیشترین سودم ۳۰ درصده یعنی دیگه مطمئنه اونجا ک همش سوده؟ کاربر قدیمیم