mamalbamaram مدیر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 55 پست کیا تو بورس فعایت دارن بیان میزان درامدتونو بگین؟؟ کاربر پسر هستم 1399/01/17 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraajon عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2366 من ۲۲ و نیم گذاشتم تو ۹ ماه ۸۵ شده گوش شیطون کر🤣😂 میلیون؟! خب کلاس رفتی؟ همینجوری ک یاد نمیگیره ادم ادم نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
_mehri_mah_ عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1585 من ۲۲ و نیم گذاشتم تو ۹ ماه ۸۵ شده گوش شیطون کر🤣😂 چیکار کردی میشه ب منم یاد بدی کاربر قدیمیم
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 من ۲۲ و نیم گذاشتم تو ۹ ماه ۸۵ شده گوش شیطون کر🤣😂 چه شهامی خریدی مگه؟من میخوام تازه شروع کنم از کجا باید شروع کنم؟؟ کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 میلیون؟! خب کلاس رفتی؟ همینجوری ک یاد نمیگیره ادم ادم آرهشوهرم ۳ ۴ سالی بود قبل ازدواجمون وای زیاد اهمیت نمیدادخودم متفرقه یاد گرفتم مهم صبره تو بورس تو کف بخری صبر کنی رشد کنه بفروشی از این سهم به اون سهم پریدن ضرر فقط در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 چیکار کردی میشه ب منم یاد بدی یاد دادن نمیخواد عزیزمچنتا فایل و برنامه هست میتونی دان کنی کامل توضیح داده در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 آره شوهرم ۳ ۴ سالی بود قبل ازدواجمون وای زیاد اهمیت نمیداد خودم متفرقه یاد گرفتم مهم صبره تو بورس ... شما الان چه سهم هایی رو خریدی کاربر پسر هستم
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 چه شهامی خریدی مگه؟ من میخوام تازه شروع کنم از کجا باید شروع کنم؟؟ من تپکو خریدم کف قیمت بود مرداد ۷۰ بود الان ۳۰۰ هست دوباره داره کف سازی میکنه دوباره بره بالا۱۰ میل هم غگل خریدم اخیرابهتره اول با یه کارگذار یا وارد خوب صحبت کنی حضوری در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
mamalbamaram مدیر استارتر عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 6863 وسپهان خوبه میزان سرمایه گذاری ودرامدتو میگی؟ کاربر پسر هستم
saraajon عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2366 آره شوهرم ۳ ۴ سالی بود قبل ازدواجمون وای زیاد اهمیت نمیداد خودم متفرقه یاد گرفتم مهم صبره تو بورس ... ممنون که گفتی🌹 منم دوس دارم یاد بگیرم از کجا شروع کنم.سایت اموزش؟ کلیپ؟ چی؟ نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 شما الان چه سهم هایی رو خریدی غگل تپکو در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
راضیه1366 عضویت: 1396/08/28 تعداد پست: 12741 من ۲۲ و نیم گذاشتم تو ۹ ماه ۸۵ شده گوش شیطون کر🤣😂 عزیزم من امروز وسپهان گرفتم بنظرت رشدش چطوره؟؟
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 وسپهان خوبه کلا غذایی و دارویی رو شاخ کردن الان مخصوصا اونایی که میخوان افزایش سرمایه بدن گزینه خوبی ان در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
supergirll عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 2052 ممنون که گفتی🌹 منم دوس دارم یاد بگیرم از کجا شروع کنم.سایت اموزش؟ کلیپ؟ چی؟ آره سرچ کن تو نت فایل آموزشی می آره در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
saraajon عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 2366 آره سرچ کن تو نت فایل آموزشی می آره ممنون 🌹 نظرمو قبول نداری کلا ریپ نزن