2777
2789
عنوان

خواب پدرم ديدم

109 بازدید | 11 پست

سلام 

من پدرم ١ماه از دست دادم امشب ساعت ٥دقيقه به١١خوابيدم  خواب نبود مثل اينكه پيش هم نشسته بوديم خيلي عادي داشتم باهاش صحبت ميكرديم ازش ميپرسيدم راضي هستي جات خوبه از اين سؤالا. دقيقا ١١ده دقيقه از خواب با تپش قلب بيدار شدم البته طپش قلب تا دوسه دقيقه بود اما كلا ١٠دقيقه خواب بودم از أون موقع هم بيدارم اما قبل اون دقيقه يدفعه خوابم گرفت بعد از بيدار شدن اصلا احساس خواب نداشتم كسي اين تجربه داشته  ؟؟من پدرم خيلي دوست داشتم   الان واقعا اذيتم اما خودم بخاطر بچه و همسرم قوي نشون ميدم اما بعضي موقعها يدفعه حالم بد ميشه ميخوام بدونم چقدر زمان ميخواد تا خوب بشم چون پدرم سالم سالم بود اصلا فكرش و نميكردم يه صبح تا شب حالش بد شده و خيلي نابهنگام بود  برام دعا كنيد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ب خاطر کرونا؟ یا دلایل دیگری. 

خدا بیمارزه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

خدا رحمتش کنه و بیامرزه به شما هم صبر بده به برکت صلواتی بر محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج علیه السلام. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

خدا رحمتشون کنه

عزیز،تو الان هم میتونی خییییلی به پدرت کمک کنی،براشون رد مظالم کنی،صدقه بدی،و اگه روزه یا نماز قرض دارند به جا بیارید.

اگه دوست داری آروم شی،کانال تلگرام استاد شجاعی عضو شو و موضوع:به سوی بهشت ایشون رو گوش کن.

آدرس کانالشون تو امضاء هست 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خدا رحمتشون کنه عزیز،تو الان هم میتونی خییییلی به پدرت کمک کنی،براشون رد مظالم کنی،صدقه بدی،و اگه ر ...

خدا اموات شما هم رحمت كنه 

من به نوبه خودم به خيريه كمك ميكنم اما واسه اعمال داريم صحبت ميكنيم شخصي در نظر بگيريم از اينا كه هزينه ميگيرن