2777
2789
عنوان

نظر سنجی

75 بازدید | 11 پست

سلام

قبلا با شوهرم بحثمون میشد با هم دعوا میکردیم.چند باری آقا زنگ زد مامانش.وقتی هم پدر و مادر شوهرم نیومدن حق رو به من میدادن.اقا هم پشیمون

حالا آقا میاد خونه غذاش میخوره ولی حرف نمی زنه.بنطرتون چه برخوردی داشته باشم؟

قربون اون پدر شوهر مادرشوهر

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

بی محلی بهترین کاره و البته مقصر کی بوده؟

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یجوری برخورد کن انگار اصلا اتفاقی نیافتاده و تو بی محلیشو نفهمیدی

نه بی محلی کن نه منت کشی

کااااملا بیتفاوت زندگیتو بکن

حرف بزن

تعریفتو بکن

بگو بخند و اگرم جواب نداد اصلا واست مهم نباشه

اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم  مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒

ببین دعوای بین زن و شهر خیلیییی چرته من و شوهرم همش دعوا میکنیم من کلی حرص میخورم گریه میکنم اما چند ساعت بعد میاد بقلم میکنه انگار اصلا دعوا نکردیم ببین بهترین راه اینه ک اصلا خودخوری نکنی حرص نخوری خودتو از بین نبری مردا خیلی بعضی وقتا نفهم میشن یه حرفایی میزنن ادم شاخ در میاره حرفتون شد تو ادامه نده خودتو با یه چیز مشغول کن من چند بار تجربه کردم جواب داد تو هم امتحان کن بعد بهم بگو الانم فقط به چیزای خوب فکر کن اومد جوری نشون نده ک برات مهمه انگار هیچیییی نشده 

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  
ایول باعث میشه دفعه دیگه عد نکنه قهر کنه خخخخ

اره بابا کل عمر زنا میره برای کلفتی مردا اخرش کسی ک فشار خون و هراز درد و مرض میگیره زنا هستن نمونش مامان خودم نباید به کوچیکترین چیز واکنش نشون داد من خودم خیلی اذیت شدم ولی مردا درست بشو نیستن بیخیالی بدترین مجازاتشونه یعنی حرفت یا کارات اصلا منو نسوزونده

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی