2777
2789
عنوان

وای داشتم منفجر میشدم دیگه😫😫😫😫😩😤😩

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 32 پست

میزاشتی باباتم بره که همگی رفته باشن دیگه😂

مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜                                                           این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه  کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤               اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂                 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز که گذشت فردا صبح منتظر تاپیکم باش بو# های نامطبوع

خخخخ صبر کن برم یه بسته ماسک و خوشبو کنند بخرم بعد تاپیک بزن😂

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
اینا حال منو درک نمیکنن ک مثانه ام داشت منفجر میشد 😑😂

خخخخخ😅😅بدتر از اون یک مگسه که یکساعت دارم دنبالش میگردم به بدبختی کشتمش.تا دراز کشیدم دیدم باز صداش میاد.نمیدونم چند تا هستن.😥😥اه لعنت به این هوا.یک لحظه در تراس و دیروز باز کردیم مگس اومد

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
میزاشتی باباتم بره که همگی رفته باشن دیگه😂

نمیدونی وقتی از دستشویی اومدم بیرون باورم نمیشد داشتم  از خوشحالی اشک شوق میریختم😢

خخخخخ😅😅بدتر از اون یک مگسه که یکساعت دارم دنبالش میگردم به بدبختی کشتمش.تا دراز کشیدم دیدم باز صدا ...

عهه چه زود اومدن  چند روز پیشم یه دونه اومده بود خونه ما مگس کشم شکسته نمیرف بیرووون بس ک فرز و تند بود یه لحظه نشست رو صورتم گفتم بدبخت‌ شدم رف کرونا گرفتم نیم ساعت صورتمو شستم😂😂 دوماه خودمونو حبس کردیم حالا این مگسه بیاد کرونا بده گفتم نکنه رو یه ادم کرونایی نشسته بعد اومد اینجا😑😑😑