خواستم برم دستشویی دیدم داداش کوچیکم رفت ۱۰دیقه منتظر موندم تا بیااد بیرون و بوی نامطبوع بره😷همین ک خواستم برم تو مامانم اومد بیرون گف بزار من برم بیام اونم رفت بعد چند دیقه اومد دوباره خواستم برم تو داداش بزرگم مسواک به دست اومد گف بزار من برم داره دیرم میشه یه ررررررب منتظرررررر موندمممم دیگه داشتمممم میمیردممم تا اینکه اومد بیرون از ترس اینکه نکنه الان بابامم بیاد بدون اینکه منتظر بمونم بوی بد بره دوییدمااااااااااا ای خــــــــــــــداکلیه هااااام
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)
مرداب به رود گفت:چه کردی که اینقدر زلالی؟رود کفت:گذشتم 💜 این دنیا فقط امتحان خداست پس لذت ببر ازش اگه از یکی بدت میاد ترکش کن اگه کسیو دوستش داری بهش بگو اگه دلتنگ کسی هستی دعوتش کن❤ اگه از زندگیت لذت نبری خودش گناهه کناه😂 و اما در خانه میمانیم تا سالم بمانیم کرونا هم گورش رو گم کنه بره دیگه مرسی اه😊😊
اینا حال منو درک نمیکنن ک مثانه ام داشت منفجر میشد 😑😂
خخخخخ😅😅بدتر از اون یک مگسه که یکساعت دارم دنبالش میگردم به بدبختی کشتمش.تا دراز کشیدم دیدم باز صداش میاد.نمیدونم چند تا هستن.😥😥اه لعنت به این هوا.یک لحظه در تراس و دیروز باز کردیم مگس اومد
خخخخخ😅😅بدتر از اون یک مگسه که یکساعت دارم دنبالش میگردم به بدبختی کشتمش.تا دراز کشیدم دیدم باز صدا ...
عهه چه زود اومدن چند روز پیشم یه دونه اومده بود خونه ما مگس کشم شکسته نمیرف بیرووون بس ک فرز و تند بود یه لحظه نشست رو صورتم گفتم بدبخت شدم رف کرونا گرفتم نیم ساعت صورتمو شستم😂😂 دوماه خودمونو حبس کردیم حالا این مگسه بیاد کرونا بده گفتم نکنه رو یه ادم کرونایی نشسته بعد اومد اینجا😑😑😑
لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)