2821
2789
عنوان

دلم برای

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واللع من خاطر فشار درسا و خوابگاه راضی بودم از کرونا، تازه ۱۳ بدرم بیرون نرفتیم چه بهتر😂

اره بابا بشین لذت ببر خخخ...ی بار انقدر خسته بودم بعد دانشگاه و ساختمونو باشگاه  اخر سر تو حموم خوابم برد خخخ

😂😂😂مرسییی، اما گهگداری دلم واقعا یه کار مهم میخاس، البته الانشم از شنبه تا دوشنبه تا ۴ دانشگاهیم ...

خوبه باز تو یه قلبی داری! باورت میشه من کم کم حس میکنم اونم ندارم ک دلم برای کسی تنگ شه و بخوام کسیو ببینم ...واقعا حالم از این بی حس بودنا به هم میخوره!

خوبه باز تو یه قلبی داری! باورت میشه من کم کم حس میکنم اونم ندارم ک دلم برای کسی تنگ شه و بخوام کسیو ...

چرا مگه چی شده؟ همش از خستگی میاد به نظرت؟ میدونی من تو دانشکده خییلی از توجه های به جا و بی جا خسته میشم، دلم چن تا رفیق باحال دیوونه میخاد که حسودم نباشن از حسادت بدم میاد

نفس دانش آموزی؟

نه

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
باور کن گفتی مدرسه ذهنم رفت سمت دانش اموزی وگرنه یادمه گفتین ۲۶ سالتونه

اخه پیش خونمون مدرسه هست..افرین خوشم اومد از باهوش بودنت 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃