2777
2789
عنوان

ای کاش یه با تجربه کمکم میکردم

308 بازدید | 24 پست

سلام  دلم خیلی پره خیلیییی اه 

همش با شوهرم دعوا بحث واقعا نمیدونم چیکار کنم از اول زندگیمون نشده یه هفته ی اروم داشته باشیم دقیقا دوروز قهر یه روز اشتی یا برعکسش بوده همیشه تو تمام مسافرت هایی که رفتیم دعوامون شد کلا همش دعوا سر همه چی بعد اخرم اقا قبول نداره که اشتباه کرده میگه من هیچ وقت اشتباه نکردم این تویی که مقصری پدر و مادرمم همش به من میگن گذشت کن و فلان و بهمان اه خسته شدم دیگه امروزمو دسمو پیچوند هنوزم درد میکنه منم قهر کردم اومدم خونه مامانم 

کلافه شدم اگه تونستید کمکم کنید براتون دعا میکنم واقعا 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا همش دعوا میکنید؟ چرا قبول نمیکنه مشکل داره؟ مگه پسر پیغمبره؟ از مامان بابات نپرسیدی تا کی باید کوتاه بیای؟

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

وقتی شما به دعواهاتون فکر میکنید یعنی مقصر همیشگی همسرتون هست 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
خوب چرا همش دعوا میکنید؟ چرا قبول نمیکنه مشکل داره؟ مگه پسر پیغمبره؟ از مامان بابات نپرسیدی تا کی با ...

اره دقیقا امروز به مامانم گفتم اون کافره چون میگه هیچ اشتباهی ندارم پیامبرا فقط اشتباه نمیکنن.

به مامانم که میگم میگه هیچ کوتاه نیمدی درصورتی که بعد از عروسی سریع طلا فروختم خرید عروسی انچنانی نداشتم و شوهرم چن ماه بیکار بود من بهش پول میدادم بعد که اینارو میگم میگن گذشت اونی هست که منت نباشه توش 

وقتی شما به دعواهاتون فکر میکنید یعنی مقصر همیشگی همسرتون هست 

همیشه به دعواهمون فکر میکنن و پدر و مادرم میگن چون انرژی منفیت بالاس فک میکنی

اره دقیقا امروز به مامانم گفتم اون کافره چون میگه هیچ اشتباهی ندارم پیامبرا فقط اشتباه نمیکنن. به م ...

وااااااا فکر کنم این گذشت نیست فداکاریه اونم از نوعی که طرف مقابل فکر میکنه وظیفه ست🤔 از همون اول نباید اینقد کوتاه میومدی من تجربه کردم که دارم بهت میگم

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
ب نظرم لخاطر اینه همو نمیشناسین هنوز

باورت میشه همه با خانواده شوهر مشکل دارن من با شوهرم خانواده شوهرم ماهن انقد خوبن این اونوخ اینجوریه جفتمونم یکی یه دونه ایم من تک فرزندم اونم تک پسره اووف

وااااااا فکر کنم این گذشت نیست فداکاریه اونم از نوعی که طرف مقابل فکر میکنه وظیفه ست🤔 از همون اول ن ...

الانم که رفته سرکار یه یه تومنی کف دسم نزاشته بعد میگه بعد کرونا رفتیم خونه مامانم دیگه با تلویزیون میریم اخه مامانش اینا تلویزیونشون قدیمیه

بعد تازه خونه ام ماله منه یعنی خودم خریدم اونوخ الان من خونه مامانمم

شما انقدری نیست که ازدواج کردید یکم طبیعیه ولی اگر میخوای ادامه دار نباشه لجبازی وکش دادن موضوع بزار کنار سعی کن صحبت کنی بیشتر نه حالت دعووا به خودت بگیری مردها با صحبت کردن بیشتر کنار میان شوهر منم خیلی لجباز و قد هست و من هم همینطور اما اکثرا با هم حرف میزنیم وسوال میکنیم بدون توهین و کشمکش خیلی راحتر موضوع حل میشه من 14سال ازدواج کردم ودوتا بچه دارم هیچ وقت اگر بحثی بوده همه گیرش نکردم مخصوصا جلوی فامیل یا پدر ومادر خودت مرد پرو تر وقیح تر میشه 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉