2752
2734

من برای جای ترک های پوستی بعد از زایمانم از روغن آنتی استرچ مارک برند آنانه استفاده کردم که یک برند سوییسی بود.

 برای من واقعا مثل معجزه عمل کرد. حتما تو دوران بارداری قبل از ایجادترک ها یا تا وقتی که ترک ها هنوز قدیمی نشدن و قرمز هستن استفاده کنید که زود برطرف بشه. برای ترک های ایجاد شده با چاقی یا لاغری هم عالیه. لینکشو میزارم چون میدونم دغدغه خیلی از ماماناس

نه اصلا حتی طعمش هم حس نمیشه تو کیک اینقدر قشنگ کیک از قالب درمیاد کیف میکنی

مرسی دوستم 

حتما امتحان میکنم

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2731
خیلی خیلی ممنونم فقط اینکه یه لیوان آرد کیکم کوچولو نمیشه خیلی؟

نه عزیزم این دستور بارها تست شده من امشبم با همین دستور پختم عکسشم تو صفحه های قبل گذاشتم اندازه کیک رو ببین 😊

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
قربونت  ته کیکت پختش کامل بود ؟ شاید نپخته درست که از قالب در نیومده؟

ته کیک قهوه ای نشد بود رنگش یعنی هنوز از پختش مونده؟ 

باید رنگ تهش مثل بالاش بشه یا کمتر؟

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
ته کیک قهوه ای نشد بود رنگش یعنی هنوز از پختش مونده؟  باید رنگ تهش مثل بالاش بشه یا کمتر؟

واسه همین بیرون نیومده پختش کم بوده 

تو فر درست میکنی؟ یا توستر؟ 

زیر و روی کیک کاملا باید بپزه حتی زیر کیک کمی بیشتر

خدایا خودت مواظبش باش
دستت درد نکنه خوب شده  حالا اگه حال داری دستورشو بده و اینکه تو چیدرست کردی

سه تا تخم مرغ 

یه لیوان شکر

یه قاشق چایخوری وانیل .

اول اینا رو با همزن هم میزنی .(به مدت ده دقیقه.هر چی بیشتر هم بهتر.باید کف کنه)

بعد نیم لیوان روغن(زیاد روغن نریز کیک خشک میشه)رو به موادت اضافه میکنی.به مدت ۱ دقیقه هم میزنی.

بعد یه لیوان شیر (پرچرب باشه بهتر .یه خرده هم گرم باشه.اصلااااا سرد نباشه)رو اضافه میکنی .بازم یه دقیقه هم میزنی.یه خرده هم آب گلاب بزار.

ودر آخرین مرحله.

دو پیمانه آرد و یه قاشق غذا خوری پکینگ پودر رو با هم سه بار الک میکنی.و میریزی رو موادت

بهتر آروم آروم بریزی .

که بعدش هی مجبور نشی هی همزن بزنی.

چون پفش می‌خوابه.

همین⁦❤️⁩

قالب کیک رو هم چرب میکنی



امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
قبل اینکه قالب رو تو فر بزاری نباید فر خییییییییلی داغ باشه! پفش می‌خوابه. نباید داغ داغ باشه

اسی جون من امشب کیک که درست کردم با وجودیکه وانیل زدم ولی بازم بوی تخم مرغ میده الان بنظر شما چیکار کنم راهی هست الان که پخته شده بو تخم مرغش بره

اسی جون من امشب کیک که درست کردم با وجودیکه وانیل زدم ولی بازم بوی تخم مرغ میده الان بنظر شما چیکار ...

آب گلاب گذاشتی؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
واسه همین بیرون نیومده پختش کم بوده  تو فر درست میکنی؟ یا توستر؟  زیر و روی کیک کاملا با ...


فر دارم

مرسی از راهنماییت

اخه بالاش داشت تیره میشد درش اوردم ولی زیرش روشن بود بیشتر میموند بالاش میسوخت

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز