سه تا تخم مرغ
یه لیوان شکر
یه قاشق چایخوری وانیل .
اول اینا رو با همزن هم میزنی .(به مدت ده دقیقه.هر چی بیشتر هم بهتر.باید کف کنه)
بعد نیم لیوان روغن(زیاد روغن نریز کیک خشک میشه)رو به موادت اضافه میکنی.به مدت ۱ دقیقه هم میزنی.
بعد یه لیوان شیر (پرچرب باشه بهتر .یه خرده هم گرم باشه.اصلااااا سرد نباشه)رو اضافه میکنی .بازم یه دقیقه هم میزنی.یه خرده هم آب گلاب بزار.
ودر آخرین مرحله.
دو پیمانه آرد و یه قاشق غذا خوری پکینگ پودر رو با هم سه بار الک میکنی.و میریزی رو موادت
بهتر آروم آروم بریزی .
که بعدش هی مجبور نشی هی همزن بزنی.
چون پفش میخوابه.
همین❤️
قالب کیک رو هم چرب میکنی