2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی ما رفتیم بیرون چن وقت باهم در ارتباط بودیم حرفامون زدیم بعد ی جلسه اومدن خاستگاری جواب گرفتن بعد ی جلسه اومدن صحبت کردن  برای نشون اینا بعدم نامزدی بعد ی جلسه دیگه اومدن مهریه اینا تعین کردیم

وضعیت کار و پس انداز.. پوشش فعلی و بعد از زندگی. اخلاقیات هم دیگه. محلی ک میخواین زندگی کنین. تحصیلات و پرسش در مورد ادامه تحصیل. چیزایی ک دوس ندارین یا دارین و خیلی چیزای دیگ

Kapoo
هیچی ما رفتیم بیرون چن وقت باهم در ارتباط بودیم حرفامون زدیم بعد ی جلسه اومدن خاستگاری جواب گرفتن بع ...

مرسی واقعا خب حرفاتون چی بود اونارو بگین 

روزی هم خواهد رسید که روز ما باشد . . . 

ماکه باهمسرم نرفتیم تو اتاق،قبلا تمام حرفامون زده شده بود،بهش گفتم نگو اتاق که خودم وبقیه خندشون میگیره،اخه دوسال دوست وهمکلاسی بودیم

ولی با دوتا از خواستکارا رفتم تو اتاق،درباره،نظر درباره،کار،درس،نوع پوشش،نوع شغل اون اقا و...صحبت شد

من تاحالا نرفتم ولی لابد اینا

هدفت از تشکیل زندگی چیه

چه اهدافی داری

خودتو در ده سال بعد کجا میبینی

دیدگاه نسبت به زن

عقاید

با کار کردن و درس خوندن زن موافقی یا نه ( در اینجا اگر گفت نه دیگه لزومی نداره بقیه سوالاتوبپرسی با دمپایی پرتش میکنی از خونتون بیرون😁)

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

البته اینم بگم ما قبلا   پیامی حرف زده بودیم اما شب تو اتاق من از خجالت حرف نمیزدم آقا دو تا طومار کاغذ درآورد حرف زد من فقط پوشش و تحصیلات و اینکه از دروغ بیزارمو گفتم بقیم خیره به فرش بودم 😂🤣

Kapoo